Chec din albusuri cu zmeura si goji

de Bya Ralu in Dulciuri, 31 Dec 2015 | 4532 vizualizari

COMENTARII (33)

Zamfira 1

31.12.2015, 16:08

Ooo cat de bine arata, cred ca e o bunatate!!!

Gherca Daniela 1

31.12.2015, 16:11

ce pufosenie buna!

MotanLaOale 1

31.12.2015, 16:12

bun bun

Bya Ralu 1

31.12.2015, 16:17

da zamfira sa stii ca e foarte bun!

Bya Ralu 1

31.12.2015, 16:17

daniela multumesc

Bya Ralu 1

31.12.2015, 16:17

motan

mihaelar63 1

31.12.2015, 16:27

Hai cu el la cafeluta

Bunica 1

31.12.2015, 16:27

O bunătate de chec!

Bya Ralu 1

31.12.2015, 16:37

Dute pana la Brașov mihaela

Bya Ralu 1

31.12.2015, 16:37

Mulțumesc buni

Constelatialeu 1

31.12.2015, 16:53

Are si parmezan, ca nu-l vad...

laura_n 1

31.12.2015, 17:12

ce fain e asta!

Bya Ralu 1

31.12.2015, 18:25

da cleme sigur are )

CameliaR 1

31.12.2015, 18:40

Hmm, ce bine arata!

Valclaudia 1

31.12.2015, 18:48

La multi ani! ce pufosenie

Bya Ralu 1

31.12.2015, 19:45

multumesc camelya

Bya Ralu 1

31.12.2015, 19:45

clau

alilianaa 1

31.12.2015, 21:21

ce buun!!!!

Bya Ralu 1

31.12.2015, 22:31

multumesc liliana

mirela0911 1

31.12.2015, 22:57

Ce pufos a ieșit!

sebirizescu 1

01.01.2016, 17:24

Bya Ralu 1

01.01.2016, 18:10

Rocsi 1

01.01.2016, 20:47

Suuuper pufosenie

Bya Ralu 1

01.01.2016, 21:20

multumesc

roxana_simona 1

01.01.2016, 21:24

foarte bun!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu gem de capsuni