Chec din albusuri cu zmeura si goji

de Bya Ralu in Dulciuri, 31 Dec 2015 | 1565 vizualizari

 

Cand va raman albusuri le puneti in pungulite si le bagati la congelator,si faceti acest chec minunat :)))

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 1 pahar faina
  • 1/2 pahar zahar green sugar
  • 4 linguri de ulei
  • 1 lingurita coaja de lamaie cu zahar
  • 3-4 linguri zmeura(congelata)
  • esenta de vanilie/rom
  • goji
  • praf de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu zmeura si goji:

Zmeura se lasa la decongelat, dupa care se scurge de zeama.


Si albusuriile congelate le lasam pana cand se decongeleaza bine.


Albusuriile se bat spuma cu un praf de sare.


Treptat se adauga zaharul, coaja de lamaie si esentele.


Se omogenizeaza bine, se adauga uleiul si faina amestecata cu praful de copt.


Se amesteca cu o spatula usor pana cand toate ingredientele s-au omogenizat.


Adaugam zmeura scursa de zeama, amestecam putin si adaugam compozitia intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.


Deasupra presaram goji.


Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 30-40 minute.


Se face testul cu scobitoarea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu zmeura si goji" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Bya Ralu 1

02.01.2016, 13:56

simonette

Bya Ralu 1

02.01.2016, 13:56

katty

Panacris 1

10.07.2016, 17:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Desert placinta cu iaurt