Desert pandispan cu capsune

de Rahela Velicu in Dulciuri, 20 Iun 2017 | 9650 vizualizari

 

U pandispan aromat si foarte usor de preparat :)

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 7 linguri de ulei
  • 10 linguri de zahar
  • 10 linguri de faina
  • 1 plic de praf de copt
  • 3 linguri de cacao
  • 1 plic de zahar vanilat
  • capsune
  • zahar pudra
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pandispan cu capsune:

Mai intai pregatim blatul: mixam albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Galbenusurile le amestecam cu uleiul ca la maioneza si le punem usor peste albusurile batute, amestecand cu o lingura de lemn. Adaugam treptat si faina amestecata cu praful de copt si incorporam bine.

Separam compozitia in 2 boluri. Intr-unul dintre ele, punem 3 linguri de cacao si amestecam bine.

Tapetam tava cu hartie de copt si punem intai o lingura de compozitie alba, apoi o lingura de compozitie maro si tot asa pana cand terminam.

Presaram deasupra capsune taiate in 4 sau in 6. Dam la cuptorul preincalzit, la 200 de grade C, pentru 30 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Pudram cu zahar pudra.

 

TIPS-URI

1

Am folosit o tava mare, rotunda, cu 30 de cm diametru.

2

Capsune se pot adauga si in compozitie, nu doar deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pandispan cu capsune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

kytz 1

24.06.2017, 17:51

Tare frumos și pufos acest pandișpan cu fructe!

Rahela Velicu 1

26.06.2017, 12:59

Multumesc mult!

Rahela Velicu 1

26.06.2017, 12:59

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cale prajituri