Desert pandispan cu capsune

de Rahela Velicu in Dulciuri, 20 Iun 2017 | 8784 vizualizari

 

U pandispan aromat si foarte usor de preparat :)

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 7 linguri de ulei
  • 10 linguri de zahar
  • 10 linguri de faina
  • 1 plic de praf de copt
  • 3 linguri de cacao
  • 1 plic de zahar vanilat
  • capsune
  • zahar pudra
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pandispan cu capsune:

Mai intai pregatim blatul: mixam albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Galbenusurile le amestecam cu uleiul ca la maioneza si le punem usor peste albusurile batute, amestecand cu o lingura de lemn. Adaugam treptat si faina amestecata cu praful de copt si incorporam bine.

Separam compozitia in 2 boluri. Intr-unul dintre ele, punem 3 linguri de cacao si amestecam bine.

Tapetam tava cu hartie de copt si punem intai o lingura de compozitie alba, apoi o lingura de compozitie maro si tot asa pana cand terminam.

Presaram deasupra capsune taiate in 4 sau in 6. Dam la cuptorul preincalzit, la 200 de grade C, pentru 30 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Pudram cu zahar pudra.

 

TIPS-URI

1

Am folosit o tava mare, rotunda, cu 30 de cm diametru.

2

Capsune se pot adauga si in compozitie, nu doar deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pandispan cu capsune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

kytz 1

24.06.2017, 17:51

Tare frumos și pufos acest pandișpan cu fructe!

Rahela Velicu 1

26.06.2017, 12:59

Multumesc mult!

Rahela Velicu 1

26.06.2017, 12:59

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1780 puncte

Gherca Daniela

1526 puncte

Catalina L

1457 puncte

Valclaudia

1449 puncte

Constelatialeu

1152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura marmorata cu mure