Chec fluturas

de reisnaor_2006 in Prajituri, 25 Mar 2014 | 1162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua,
  • zahar-300 gr,
  • ulei -75 ml,
  • lapte -75 ml ,
  • faina -300 gr,
  • 1 plic praf de copt,
  • cacao 75 gr,
  • 1 esenta vanile,
  • 1 esenta rom.

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec fluturas:

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat bine. Treptat se adauga zaharul, se bate in continuare pana se topeste tot zaharul. Se incorporeaza galbenusurile in spuma de albus, apoi se adauga laptele si uleiul, se amesteca bine. La final se pune faina cernuta si praful de copt, se amesteca usor compozitia cu o paleta de jos in sus.


Se imparte compozitia in doua, in prima se pune esenta de vanilie si se toarna intr-o tava rotunda.


In restul compozitiei se pune cacaoa dizolvata in 2 linguri de lapte si esenta de rom si se adauga peste cealalata ,cu paleta facem forma de fluture si surplusul se trage inauntru cand este in cuptor. Se introduce tava in cuptorul bine incalzit la 180 de grade si se coace 20 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec fluturas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

reisnaor_2006 1

25.03.2014, 22:21

RuxyRux 1

25.03.2014, 22:23

Asta-i al meu? ...superb!!!

reisnaor_2006 1

26.03.2014, 10:03

multumesc,ti-l daruiesc.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec cu cacao si zmeura