Chec marmorat cu afine si stafide

de diaconta in Prajituri, 15 Oct 2012 | 6913 vizualizari

COMENTARII (47)

Doralinda 1

17.10.2012, 12:19

Mi-e frica doar sa nu miroasa prea mult ouale mai ales daca galbenusurile sunt calde, ca sotul s-a nascut cu radar impotriva oualelor! Le mananca dar nu ii place cum miroase! Vasele in care sparg ouale, nu le pun in masina de spalat, le spal separat si pun si otet ca sa dispara mirosul!

diaconta 1

17.10.2012, 12:20

Doralinda astea nu ingrasa deloc,n-au cum
si daca se intampla pocinogul,treceti la activitati consumatoare de calorii
Unul din motivele pentru care a divortat sotul meu a fost ca gatesc prea mult si prea bine) glumesc desigur
Daca nu se simte vinovat pentru ciocolata inmuiata in cafea,sigur ii va fi mai bine cu o felie doua de chec

diaconta 1

17.10.2012, 12:21

doralinda72



17.10.2012, 12:19
Mi-e frica doar sa nu miroasa prea mult ouale, ca sotul s-a nascut cu radar impotriva oualelor! Le mananca dar nu ii place cum miroase! Vasele in care sparg ouale, nu le pun in masina de spalat, le spal separat si pun si otet ca sa dispara mirosul!
Ha haaaaaa ce chestie))
Fa si tu checul cand nu e acasa

Doralinda 1

17.10.2012, 12:21

Asa e! Mersi mult!

Doralinda 1

17.10.2012, 12:22

Ii miroase nu casa, ci pana si furculita, sau paharele care stau pe langa oua!!! Ma dispera!

diaconta 1

17.10.2012, 12:26

Da,e o problema suparatoare,dar imi dau seama ca nu e alegeerea lui.E acelasi lucru cum nu suport eu mirosul de peste.

Cris2711 1

17.10.2012, 13:44

asa o nebunie era sa ratez,mai,mai,mai)

diaconta 1

17.10.2012, 14:06

Cris,n-ai cum sa-l ratezi,aici il las

Cris2711 1

17.10.2012, 14:08

de aia te iubesc io pe tine

Doralinda 1

17.10.2012, 16:01

Dia, cat rom? Nu de alta, dar sa nu imi imbat fetitele! Sotul e mai rezistent!

Doralinda 1

17.10.2012, 16:04

A ok, acum am vazut! Rom doar cat sa inmuiem stafidele! Mersi! asta e greseala mea, ca ma grabesc mereu! Ma apuc acum sa fac checul! Sper sa imi reuseasca ca al tau!

diaconta 1

17.10.2012, 16:15

Doralinda,spor.Cu siguranta iti iese.Ai grija sa pui siropul fierbinte cate putin pe albusuri.Poti sa pui si alte fructe,nu e batut in cuie

gaby_duceag 1

17.10.2012, 16:15

Eu asa am crezut, ca l-ai batut in cuie .

diaconta 1

17.10.2012, 16:18

Gaby,n-am avut cuie si la cat e de pufos ar fi cazut pe jos))

gaby_duceag 1

17.10.2012, 16:38

Il bateai pe mijloc .
ps. stii cine are cuie? )

diaconta 1

17.10.2012, 16:41

Nu stiu Gaby
si pe cand as fi gasit cuie,nu mai era checul ca era mancat

Doralinda 1

17.10.2012, 17:03

Ok, bun, sa vedem ce iese! E deja in cuptor! L-am programat la 160, acolo fac eu checurile de obicei, e puternic, la 180 mi se arde! Sti ce am realizat?! Sigur ii va placea sotului, ptr ca nu are unt deloc! In grecia dulciurile sunt pe baza de unt toate, si mult rau de tot! Doar niste biscoturi de paste sunt cu ulei! Am improvizat putin, ptr ca nu aveam rom in casa, am inmuiat stafidele in coniac, banuiesc ca nu e prea mare diferenta!
O sa iti zic cum mi-a iesit! S voi incerca si celalalt chec cu lamaie in cateva zile, sa se termine acesta intai!
Mersi mult!
P.S. de ce ar trebui pus incet siropul fierbinte peste spuma de oua? Sincer, nu imi aduc aminte exact cum l-am pus, dar se pare ca e in regula.....

diaconta 1

17.10.2012, 17:07

E ok si cu coniac,daca nu vrea sa pun alcool,uneori le inmoi in apa calduta stafidele.
Trebuie pus siropul incet,adica cate putin ca sa nu se lase spuma de albusuri
Astept sa-mi dai vesti bune

Doralinda 1

17.10.2012, 17:30

Miroase bine! Inca 15 min si e gata!
O intrebare, nu are legatura cu gatitul direct, dar oarecum......stii cumva cum pot scoate niste pete de pe placa ceramica a aragazului? Mi s-a varsat laptele ca ma certam cu fetitele! Am incercat cu solutii speciale ptr vitroceramica, dar nimic! Si se vede urat!

diaconta 1

17.10.2012, 17:34

Din pacate nu stiu sa-ti spu pentru ca nu am asa ceva,dar scrie intrebarea pe perete,poate stiu fetele sA-TI raspunda

Doralinda 1

17.10.2012, 20:00

Am gustat checul, e o minunatie!!! Singurul punct negativ, e ca tava a fost cam mare! Folosesc o tava rotunda in care pregatesc chec de 700 gr faina, deci nu prea mergea checul tau in tava mea si am si tavi mai mici, dar nu m-am gandit, dar gustul e perfect!!!

diaconta 1

17.10.2012, 20:15

Doralinda pentru tava mea a fost prea multa compozitie si am mai pus intr-o tava cu niste visine
Ma bucur ca ti-a placut

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

Reteta de salata de fasole rosie cu porumb si ardei gras

de oanapl 7

pe 25.03 la 19:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu afine si sos de zmeura