Chec Sylvia

de Angelina_Elena in Prajituri, 14 Iul 2014 | 3666 vizualizari

 

By Ela68! Multumesc, e foarte bun! :*

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 250 g zahar
  • 250 g faina
  • 4 linguri ulei
  • zeama de la 2 lamai medii
  • 1 lingura cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • putin unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec Sylvia:

Batem albusurile cu praful de sare si adaugam treptat zaharul.

Continuam sa mixam pana cand zaharul s-a topit.

Adaugam galbenusurile, uleiul, praful de copt stins cu zeama de la lamai si continuam sa mixam pana la omogenizare.

Din aceasta compozitie punem 7-8 linguri intr-un bol, adaugam cacaoa, omogenizam si lasam de-o parte.

Adaugam apoi faina peste amestecul alb si amestecam cu o spatula de jos in sus.

Tapetam o tava de chec cu hartie de copt unas cu putin unt si turnam compozitia alba.

In mijloc turnam compozitia de cacao.

Coacem la cuptorul preincalzit la foc mediu, pana trece testul scobitorii.

Eu l-am scos din forma doar dupa ce s-a racit.

Rece se pudreaza cu zahar apoi se portioneaza.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec Sylvia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rocsi 1

15.07.2014, 12:19

Am venit sa servesc chec!

Lavinia 1

15.07.2014, 21:14

pufos

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 13:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chec Sylvia la Multicooker