Chec Sylvia

de Angelina_Elena in Prajituri, 14 Iul 2014 | 3654 vizualizari

 

By Ela68! Multumesc, e foarte bun! :*

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 250 g zahar
  • 250 g faina
  • 4 linguri ulei
  • zeama de la 2 lamai medii
  • 1 lingura cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • putin unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec Sylvia:

Batem albusurile cu praful de sare si adaugam treptat zaharul.

Continuam sa mixam pana cand zaharul s-a topit.

Adaugam galbenusurile, uleiul, praful de copt stins cu zeama de la lamai si continuam sa mixam pana la omogenizare.

Din aceasta compozitie punem 7-8 linguri intr-un bol, adaugam cacaoa, omogenizam si lasam de-o parte.

Adaugam apoi faina peste amestecul alb si amestecam cu o spatula de jos in sus.

Tapetam o tava de chec cu hartie de copt unas cu putin unt si turnam compozitia alba.

In mijloc turnam compozitia de cacao.

Coacem la cuptorul preincalzit la foc mediu, pana trece testul scobitorii.

Eu l-am scos din forma doar dupa ce s-a racit.

Rece se pudreaza cu zahar apoi se portioneaza.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec Sylvia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rocsi 1

15.07.2014, 12:19

Am venit sa servesc chec!

Lavinia 1

15.07.2014, 21:14

pufos

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 13:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec Sylvia la Multicooker