Placinta cu branza si piersici

de Georgiana78 in Prajituri, 2 Sep 2012 | 4762 vizualizari

 

O placintica foarte buna si aromata, dar si racoroasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta
  • 800 gr branza de vaci
  • 6 linguri zahar
  • 100 gr stafide
  • 4 oua
  • 4 linguri ulei
  • coaja rasa de la o lamaie
  • sare
  • 4-5 piersici mari
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza si piersici:

- zdrobim branza bine, adaugam coaja de lamaie, stafidele bine spalate, ouale batute separat cu uleiul si la sfarsit zaharul

- ungem o tava cu ulei si pe margini si o imbraci cu 3-4 foi lasand marginile mai mari

- turnam 2/3 din umplutura si peste ea faramam 2 foi de placinta si o presaram peste compozitia de branza din tava, apoi asezam piersicile taiate bucati si peste ele restul de compozitie

- dupa ce am asezat toata compozitia in tava aducem peste placinta marginile de foi pe care le-am lasat mai lungi peste placinta si mai punem deasupra lor doua foi pe care le stropim bine cu apa, apoi dam tava la cuptorul incins la 180 grade pentru 40 - 45 minute

 

TIPS-URI

1

cand scoti tava din cuptor o stropesti iar cu apa si o acoperi cu un prosop umed, astfel foile vor ramane moi

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza si piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rotite NuSi