Cheese Sticks

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 22 Iun 2013 | 2605 vizualizari

 

aveam niste foi de placinta care nu mai aveau loc in congelator si le-am venit de hac pregatind aceste sticksuri deosebit de bune. Merg de minune cu o bere rece!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta din comert
  • 100 gr branza telemea rasa
  • 100 gr smantana
  • 150 ml ulei
  • sare si susan pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheese Sticks:

Dezghetam foile de placinta, le taiem in jumatate cu foarfeca (pe lungime).


Dam branza pe razatoare, o amestecam cu smantana si obtinem un amestec cremos.


Punem crema de branza pe mijlocul foii, ungem intreaga suprafata a foii cu ulei folosind o pensula de silicon apoi suprapunem capetele foii, astfel incat la unul dintre capete vom avea partea cu branza. De la capatul respectiv rulam sticksurile si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.


Ungem toate sticksurile cu putin ulei, presaram susan si dam la cuptor la temperatura moderata (170 /180 grade) pana devin aurii.



 

TIPS-URI

1

au alta forma, in rest sunt exact ca merdenelele! De nerefuzat... ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheese Sticks" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Satisfyyourcravings 1

23.06.2013, 10:41

Ce bunătate!

laura_n 1

23.06.2013, 11:49

mama, ce bunaciuni foarte faina ideea!

Cris2711 1

23.06.2013, 11:50

ce bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Platou cu aperitive