Cheesecake cu afine si nectarine

de Criss in Torturi, 20 Sep 2011 | 2414 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blatul de biscuiti avem nevoie de:
  • -400 g biscuiti 
  • -150 g unt
  • -2-3 linguri lapte
  • -2 linguri zahar pudra
  • -esenta de vanilie sau migdate
  • Pentru crema avem nevoie de:
  • -400 ml frisca
  • -300 g branza de vaci
  • -250 g mascarpone
  • -200 g zahar pudra
  • -1 nectarina decojita si taiata cubulete
  • -250 g afine
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu afine si nectarine:

Afinele se pun intr-un bol de mixer si se zdrobesc cu mixerul vertical. Se adauga branza, mascarpone si zaharul si se amesteca bine, apoi se adauga jumatate din frisca batuta si din nou se amesteca cu mixerul. In final se adauga bucatile de nectarine si restul de frisca si se amesteca cu lingura avand grija sa nu se zdrobeasca nectarinele.


Se pune toata crema peste blatul de biscuiti si se orneaza cu piersici si afine.


Peste fructe se toarna glazura din tort gelee transparent, preparat conform instructiunilor de pe plic.


Din pacate nu pot sa va arat sectiunea, pentru ca tortul l-am facut pentru o colega.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu afine si nectarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Criss 1

22.09.2011, 13:29

Multumesc Mihaela.

Lau 1

04.10.2011, 22:48

super

Criss 1

05.10.2011, 05:56

Multumesc draga mea.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu crema de vanilie si topping de fructe de padure