Cheesecake cu afine si nectarine

de Criss in Torturi, 20 Sep 2011 | 3809 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blatul de biscuiti avem nevoie de:
  • -400 g biscuiti 
  • -150 g unt
  • -2-3 linguri lapte
  • -2 linguri zahar pudra
  • -esenta de vanilie sau migdate
  • Pentru crema avem nevoie de:
  • -400 ml frisca
  • -300 g branza de vaci
  • -250 g mascarpone
  • -200 g zahar pudra
  • -1 nectarina decojita si taiata cubulete
  • -250 g afine
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu afine si nectarine:

Afinele se pun intr-un bol de mixer si se zdrobesc cu mixerul vertical. Se adauga branza, mascarpone si zaharul si se amesteca bine, apoi se adauga jumatate din frisca batuta si din nou se amesteca cu mixerul. In final se adauga bucatile de nectarine si restul de frisca si se amesteca cu lingura avand grija sa nu se zdrobeasca nectarinele.


Se pune toata crema peste blatul de biscuiti si se orneaza cu piersici si afine.


Peste fructe se toarna glazura din tort gelee transparent, preparat conform instructiunilor de pe plic.


Din pacate nu pot sa va arat sectiunea, pentru ca tortul l-am facut pentru o colega.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu afine si nectarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Criss 1

22.09.2011, 13:29

Multumesc Mihaela.

Lau 1

04.10.2011, 22:48

super

Criss 1

05.10.2011, 05:56

Multumesc draga mea.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole
  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ghiveci de legume

ieri la 20:42

Desert pacinta cu foi si crema de portocale

de RuxyRux 9

ieri la 20:30

Salata de sfecla rosie cu hrean si otet

de Ina 7

ieri la 18:26

Aluat foietaj de casa

de Ancutsa 6

pe 29.11 la 22:36

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake de ciocolata cu portocale