Cheesecake cu afine si nectarine

de Criss in Torturi, 20 Sep 2011 | 2240 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blatul de biscuiti avem nevoie de:
  • -400 g biscuiti 
  • -150 g unt
  • -2-3 linguri lapte
  • -2 linguri zahar pudra
  • -esenta de vanilie sau migdate
  • Pentru crema avem nevoie de:
  • -400 ml frisca
  • -300 g branza de vaci
  • -250 g mascarpone
  • -200 g zahar pudra
  • -1 nectarina decojita si taiata cubulete
  • -250 g afine
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu afine si nectarine:

Afinele se pun intr-un bol de mixer si se zdrobesc cu mixerul vertical. Se adauga branza, mascarpone si zaharul si se amesteca bine, apoi se adauga jumatate din frisca batuta si din nou se amesteca cu mixerul. In final se adauga bucatile de nectarine si restul de frisca si se amesteca cu lingura avand grija sa nu se zdrobeasca nectarinele.


Se pune toata crema peste blatul de biscuiti si se orneaza cu piersici si afine.


Peste fructe se toarna glazura din tort gelee transparent, preparat conform instructiunilor de pe plic.


Din pacate nu pot sa va arat sectiunea, pentru ca tortul l-am facut pentru o colega.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu afine si nectarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Criss 1

22.09.2011, 13:29

Multumesc Mihaela.

Lau 1

04.10.2011, 22:48

super

Criss 1

05.10.2011, 05:56

Multumesc draga mea.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri de șuncă, umplute cu salată boeuf

de RODIMUR 5

ieri la 21:16

Mancare de legume cu linte

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Naut cu ciuperci si spanac in sos de rosii

de katty 5

ieri la 19:12

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu ciocolata