Afinele se pun intr-un bol de mixer si se zdrobesc cu mixerul vertical. Se adauga branza, mascarpone si zaharul si se amesteca bine, apoi se adauga jumatate din frisca batuta si din nou se amesteca cu mixerul. In final se adauga bucatile de nectarine si restul de frisca si se amesteca cu lingura avand grija sa nu se zdrobeasca nectarinele.
Se pune toata crema peste blatul de biscuiti si se orneaza cu piersici si afine.
Peste fructe se toarna glazura din tort gelee transparent, preparat conform instructiunilor de pe plic.
Din pacate nu pot sa va arat sectiunea, pentru ca tortul l-am facut pentru o colega.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro