Cheesecake cu ananas si jeleuri

de bucatarie_marocana in Torturi, 31 Mai 2013 | 6786 vizualizari

COMENTARII (23)

Tabita _ 1

31.05.2013, 10:43

Ce bun e si arata si foarte apetisant!

bucatarie_marocana 1

31.05.2013, 11:04

multumesc draga...eu imi place dulciuri .

Tabita _ 1

31.05.2013, 11:19

Si mie imi plac

Bya Ralu 1

31.05.2013, 14:38

ce super e

Merisor 1

31.05.2013, 14:45

Ce bine arata!

ionela2682 1

31.05.2013, 14:53

Patricia Iordache 1

31.05.2013, 14:55

Tare bine arata! O voi incerca!

Bunica 1

31.05.2013, 15:05

Ce bine arata!

Dya Daniela Andrei 1

31.05.2013, 15:35

giovanni1 1

31.05.2013, 15:44

eu fiind la dieta trebuie sa rezist supliciului de a gusta din ce prepara bucatarie_marocana..
garantez calitatea si gustul exceptionale.

diaconta 1

31.05.2013, 15:48

Cheesecake-ul e printre deserturile mele preferate daca garanteaza si Giovanni,credem pe cuvant ca-i delicios

bucatarie_marocana 1

31.05.2013, 19:24

multumesc pentru aprecieri dragilor ...puuup

Rocsi 1

31.05.2013, 21:03

Cat de frumos

MotanLaOale 1

31.05.2013, 23:47

Lau 1

01.06.2013, 16:32

Ina 1

02.06.2013, 18:58

Foarte bine arata!
Bun venit!

babi5 1

02.06.2013, 19:27

bucatarie_marocana 1

02.06.2013, 19:29

multumesc mult mult

reisnaor_2006 1

25.02.2014, 18:06

Anita27 1

25.02.2014, 18:18

Arata f bn..sigur o sa o incerc si eu in weekend! Dar spune-mi,te rog,(poate nu vad eu bn) cu cele 40g de praf de budinca si cele 100g de zahar ce ai facut?

bucatarie_marocana 1

26.02.2014, 09:06

multumesc draga anita scuze am uitat sa scriu un pahar de suc de portocal.

punem o cratita la foc mediu si adaugam suc de portocal si praf de budinca si ii lasam 1-2 minute la fiert ,apoi luam cratita de pe foc si turnam amestecul peste crema dupa acea asezam ananasul si jeleuri.

Anita27 1

26.02.2014, 22:40

Multumesc si eu pentru raspuns! Nu am foarte mare experienta in bucatarie,dar de cate ori dau de o reteta care-mi face cu ochiul o si incerc iar cu aceasta nu vroiam sa dau gres ca arata tare bn!

bucatarie_marocana 1

27.02.2014, 11:45

cu mare placere

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu ananas