Cheesecake cu ananas si jeleuri

de bucatarie_marocana in Torturi, 31 Mai 2013 | 4540 vizualizari

 

Este o prajitura foarte usoara, aromata si mai ales delicioasa!

 

INGREDIENTE

pentru blat:

  • 200g biscuitI
  • un galbenus de ou
  • 100 g unt topit
  • o lingura de vanilie

pentru crema:

  • 250g branza
  • 200g smantana
  • 300ml lapte
  • 100g zahar pudra
  • 2 linguri vanilie
  • 20g gelatina

in plus:

  • 7 bucate(rondele)de ananas
  • niste jeleuri
  • 40g praf de budinca
  • 100g zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ananas si jeleuri:

1-blatul:


Biscuitii se macina in robotul de bucatarie.


Punem pesmentul obtinut intr-un bol,turnam untul peste el,adaugam galbenusul de ou si vanilia si amestecam foarte bine.


Punem amestecul intr-o tava,intindem amestecul cu mainile,si apoi punem tava la cuptor pentru 15 minute.


2-crema:


Intr-un mixer punem smantana si amestecam 2 minute pana isi dubleaza volumul,apoi adaugam branza ,vaniliea, zaharul,laptele,amestecam foarte bine.


La sfarsit adaugam gelatina pe care am dizolvat-o in apa calduta,si amestecam din nou.


Turnam crema in tava peste blatul de biscuit,si bagam tava la frigider pentru 2 ore.


3-

Asezam bucatele de ananas peste tarta,6 bucati pe margine si una in mijloc,apoi punem jeleuri in mijlocul lor.


Punem tava la frigider pentru inca 2 ore.


Este foarte usoara, aromata si mai ales delicioasa!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ananas si jeleuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

bucatarie_marocana 1

26.02.2014, 09:06

multumesc draga anita scuze am uitat sa scriu un pahar de suc de portocal.

punem o cratita la foc mediu si adaugam suc de portocal si praf de budinca si ii lasam 1-2 minute la fiert ,apoi luam cratita de pe foc si turnam amestecul peste crema dupa acea asezam ananasul si jeleuri.

Anita27 1

26.02.2014, 22:40

Multumesc si eu pentru raspuns! Nu am foarte mare experienta in bucatarie,dar de cate ori dau de o reteta care-mi face cu ochiul o si incerc iar cu aceasta nu vroiam sa dau gres ca arata tare bn!

bucatarie_marocana 1

27.02.2014, 11:45

cu mare placere

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu ananas