Cheesecake cu ananas si jeleuri

de bucatarie_marocana in Torturi, 31 Mai 2013 | 4400 vizualizari

 

Este o prajitura foarte usoara, aromata si mai ales delicioasa!

 

INGREDIENTE

pentru blat:

  • 200g biscuitI
  • un galbenus de ou
  • 100 g unt topit
  • o lingura de vanilie

pentru crema:

  • 250g branza
  • 200g smantana
  • 300ml lapte
  • 100g zahar pudra
  • 2 linguri vanilie
  • 20g gelatina

in plus:

  • 7 bucate(rondele)de ananas
  • niste jeleuri
  • 40g praf de budinca
  • 100g zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ananas si jeleuri:

1-blatul:

Biscuitii se macina in robotul de bucatarie.

Punem pesmentul obtinut intr-un bol,turnam untul peste el,adaugam galbenusul de ou si vanilia si amestecam foarte bine.

Punem amestecul intr-o tava,intindem amestecul cu mainile,si apoi punem tava la cuptor pentru 15 minute.

2-crema:

Intr-un mixer punem smantana si amestecam 2 minute pana isi dubleaza volumul,apoi adaugam branza ,vaniliea, zaharul,laptele,amestecam foarte bine.

La sfarsit adaugam gelatina pe care am dizolvat-o in apa calduta,si amestecam din nou.

Turnam crema in tava peste blatul de biscuit,si bagam tava la frigider pentru 2 ore.

3-
Asezam bucatele de ananas peste tarta,6 bucati pe margine si una in mijloc,apoi punem jeleuri in mijlocul lor.

Punem tava la frigider pentru inca 2 ore.

Este foarte usoara, aromata si mai ales delicioasa!

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ananas si jeleuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Cheesecake cu ananas si jeleuri-0
Cheesecake cu ananas si jeleuri-1

COMENTARII (23)

bucatarie_marocana

bucatarie_marocana 1

26.02.2014, 09:06

multumesc draga anita scuze am uitat sa scriu un pahar de suc de portocal.

punem o cratita la foc mediu si adaugam suc de portocal si praf de budinca si ii lasam 1-2 minute la fiert ,apoi luam cratita de pe foc si turnam amestecul peste crema dupa acea asezam ananasul si jeleuri.

Anita27

Anita27 1

26.02.2014, 22:40

Multumesc si eu pentru raspuns! Nu am foarte mare experienta in bucatarie,dar de cate ori dau de o reteta care-mi face cu ochiul o si incerc iar cu aceasta nu vroiam sa dau gres ca arata tare bn!

bucatarie_marocana

bucatarie_marocana 1

27.02.2014, 11:45

cu mare placere

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!