Cheesecake cu banane si mure

de simona72 in Prajituri, 17 Mar 2014 | 4363 vizualizari

 

Am incercat un fel de cheesecake fara nici un fel de blat, doar cu branza dulce degresata, 2 banane care asteptau sa fie bagate in seama si mure de la congelator, ca tot vine primavara si congelatorul meu este inca pe jumatate cu fructe. Am folosit indulcitor in loc de zahar si m-am declarat multumita de rezultat si mai ales de faptul ca am putut manca o felie fara sa am regrete ca sunt la dieta....

 

INGREDIENTE

  • 300 gr branza dulce cu 0,1% grasime
  • 3 oua
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 praf de sare
  • 4 linguri indulcitor pulbere
  • 2 banane
  • 3 linguri amidon alimentar
  • 1 lingurita extrac de vanilie
  • 250 gr mure(congelate am avut eu)
  • pt decor: frunze de menta si cateva ciupituri de zahar vanilat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu banane si mure:

Bananele le pasam cu furculita si le amestecam cu branza dulce si extractul de vanilie. Ouale intregi le batem spuma cu un praf de sare si indulcitorul pulbere, pana isi maresc considerabil volumul, se albesc si se tin de tel. Peste ouale batute turnam in fir subtire uleiul. Adaugam peste spuma de oua amestecul de branza si banane, amestecam cu un tel, usor, adaugam si amidonul si continuam amestecarea pana la incorporare. Miscarile sa fie usoare, de sus in jos sa nu scoatem tot aerul din ouale batute spuma. Turnam compozitia intr-o tava cu inel detasabil, tapetata cu hartie de copt, iar deasupra imprastiem murele decongelate. Dam tava la cuptorul incins la 170 grade pt 40 minute, pana compozitia nu mai tremura si este rumena deasupra.


Lasati sa se raceasca, portionati si serviti. Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu banane si mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

gaby_duceag 1

18.03.2014, 08:13

cred ca-i bun tare!

anca_rm 1

18.03.2014, 08:30

_Alina_ 1

18.03.2014, 10:26

Vai de papilele mele. Arata grozav!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu fructe de padure (fara coacere)