Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Criss in Torturi, 11 Feb 2014 | 25573 vizualizari
portiadelumina 1
Ţi-a ieşit foarte frumos, plus de asta, ai detaliat pe înţeles toată procedura. Bravo!
Florentina_Cristina 1
arata foarte bine
MotanLaOale 1
frumos Un singur plic de gelatina si la branza si la jeleu???
Criss 1
Multumesc mult. M-a nemultumit spuma aceea formata in momentul in care am adauga gelatina, dar asta e....
Constelatialeu 1
Ce bine arata !
Ela68 1
mama mia , ce racoritor
Pushaa 1
AnyCostescu 1
placeeee
Miha 1
Cris, sa treci si gelatina la ingredientele pentru crema
mihaelar63 1
Ce bine mai arata
babi5 1
Cris gelatina nu este trecuta la crema
Lavinia 1
Lau 1
fain arata
diaconta 1
genul de 'dulce" care-mi place tare mult
Anamaria Cook 1
O minunatie, nu refuz niciodata o felie de cheesecake. X
Alina26 1
ce bine arata!!!!
Rocsi 1
Un desert foarte bun
_Alina_ 1
diana_k 1
super delicios tortul
laura_n 1
yuuum
Bucataras 1
la multi ani, Cristina!
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de oanapl 7
la 20:30
de gaby_duceag 8
la 20:00
la 19:39
la 19:30
la 19:23
10 comentarii
de - Andreea - 7
7 comentarii
de Miha 9
de laura_n 7
de Bucataras 6
9 voturi
8 voturi
Catalina L
oanapl
anuta 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!