Cheesecake cu ciocolata

de _Alina_ in Dulciuri, 28 Iun 2014 | 7841 vizualizari

COMENTARII (21)

gaby_duceag 1

28.06.2014, 10:12

da ce reţete frumoase ai postat!!!

Lia_ 1

28.06.2014, 10:43

Am retinut acest tip de glazurare / imbracare pt ca este lucioasa, frumoasa si gustoasa. Ramane moale, nu? ...Chiar nu are importanta dar trebuie sa stiu in ce situatii se potriveste ca sa o folosesc. si mie imi place branza mult.

Favorit

gaby_duceag 1

28.06.2014, 10:45

Lia, se intareste la frigider.
Parerea mea, din ce am citit. Si cred ca se face destul de tare, nu ca o glazura crocanta, insa numa bine cat sa se poata taia, ca o crema.

Lia_ 1

28.06.2014, 10:49

Cred ca da, Gabitzu, intarita sa nu curga dar nu crocanta

_Alina_ 1

28.06.2014, 11:07

Lia, Gaby are dreptate. Se intareste putin intr-adevar dar nu devine crocanta.
Merci!

_Alina_ 1

28.06.2014, 11:07

Gaby, multumesc!

Angelina_Elena 1

28.06.2014, 12:56

Minunat!

simona72 1

28.06.2014, 13:01

De milioane!!!

Dya Daniela Andrei 1

28.06.2014, 14:02

Este wow!

- Andreea - 1

28.06.2014, 15:24

Bya Ralu 1

28.06.2014, 15:48

MOKUSKA 1

28.06.2014, 17:14

Foarte bun cheesecake

kukibella 1

28.06.2014, 19:13

tarasmariana 1

29.06.2014, 06:02

Xandrinne 1

29.06.2014, 07:10

Rocsi 1

29.06.2014, 11:03

Vezi ca am taiat si eu o feliuta!

roxana_simona 1

29.06.2014, 19:50

super

mirela0911 1

30.06.2014, 14:59

si mie imi place combinatia!

robert_b 1

01.07.2014, 08:04

robert_b 1

01.07.2014, 12:39

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 11:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake "After eight"