Cheesecake cu fragute si dulceata de mure la pahar

de Rocsi in Dulciuri, 22 Iun 2015 | 1458 vizualizari

 

Ador deserturile la pahar mai ales vara, cand sunt calduri insuportabile si daca mai dai si drumul la cuptor, bucataria se transforma intr-o adevarata sauna, cel putin la mine asa este. Am ales sa pregatesc un cheesecake, care a iesit atat de aromat, cremos, care ne-a incantat cu adevarat papilele gustative!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr mascarpone
  • 100 gr crema de branza
  • 2 linguri smantana de la frigider
  • 12 biscuiti de cacao umpluti (de tip oreo)
  • 3 linguri zahar
  • 1 pastaie de vanilie
  • 1 pahar cu fragute
  • dulceata de mure
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu fragute si dulceata de mure la pahar:

Intr-un bol mixam mascarponele cu smanatana. Adaugam crema de branza, zaharul, mixam pana obtinem o crema spumoasa. La final incorporam semintele de la pastaia de vanilie. Spalam fragutele, le punem pe un servetel pentru a absorbi apa. Pregatim patru pahare. Punem cate doi biscuiti rupti bucatele in fiecare pahar, fragute si dulceata de mure. Repartizam crema in mod egal, apoi punem iar fragute, dulceata de mure si cate un biscuite facut bucatele. Dam la rece pentru cel putin o ora, apoi servim. Vedeti ce simplu se face? Sa aveti pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu fragute si dulceata de mure la pahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

Rocsi 1

24.06.2015, 10:52

Multumesc mult Bianca

Andra_Constantinescu 1

26.06.2015, 22:42

Arata super! Si la mine in bucatarie tot sauna este vara

Rocsi 1

27.06.2015, 21:54

Multumesc Andra. Eu stau la parter, si desi ar trebui sa fie mai racoare, nu este. Toata lumea zice ca e foarte in cald la mine in bucatarie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura desteapta

de oanapl 5

ieri la 21:50

Prăjitură cu cremă de brânză

de oanapl 5

ieri la 21:42

Supă cremă de cartofi cu fructe de mare

ieri la 20:41

Tiramisu

de ancutsa 5

ieri la 20:11

Salata cu dovlecei la gratar si ton

de Rocsi 9

ieri la 19:48

RETETA RECOMANDATA
Cornulete foarte fragede