Cheesecake cu jeleu din lemon curd-reţeta cu numărul 600 şi o dublă aniversare

de diaconta in Dulciuri, 27 Iul 2015 | 4000 vizualizari

COMENTARII (44)

Gherca Daniela 1

27.07.2015, 19:58

wow ce super este, imi place combinatia pe care ai ales-o La multi ani alaturi de noi si La cat mai multe retete minunate! Felicitari Dia!

mena29 1

27.07.2015, 20:01

Ce nine arata!

Panacris 1

27.07.2015, 20:16

La cât mai multe rețete și mulți ani de Bucătăraș!

Cris2711 1

27.07.2015, 20:16

Bine ales,inca o data felicitari si pupici,Dia!

Ina 1

27.07.2015, 20:24

Ce frumos ti-a iesit! Zilele astea trebuie sa incerc si eu un cheesecake
Felicitari si la mai multe!

Bunica 1

27.07.2015, 20:27

O bunătate,așa cum ne-ai obișnuit!

robert_b 1

27.07.2015, 20:27

Arata bestial!

Merisor 1

27.07.2015, 20:28

Ce mult imi place tortul asta al tau! Si prezentarea e superba! Inca odata la multi ani alaturi de bucatarasi!

MotanLaOale 1

27.07.2015, 20:28

frumos
La cat mai multe retete alaturi de noi!

Alexandra Burz 1

27.07.2015, 20:40

Suuper frumos . La multi ani si cat mai multe retete!

Constelatialeu 1

27.07.2015, 20:44

Felicitari draga mea,draga.Toate cele bune sa-ti fie in preajma

Adi 1

27.07.2015, 21:08

diaconta 1

27.07.2015, 21:20

Va multumesc din suflet dragilor

Valclaudia 1

27.07.2015, 21:27

felicitari!

MOKUSKA 1

27.07.2015, 21:34

asa mai tinem aniversare. O bunătate ai făcut

Gicuta 1

27.07.2015, 21:50

Rocsi 1

27.07.2015, 22:07

Felicitari draga mea! Din mana ta iese o adevarata arta, muncesti din greu la tot ceea ce pregatesti, pui mult suflet, se vede asta!

diaconta 1

27.07.2015, 22:11

Multumesc mult fetelor

diaconta 1

27.07.2015, 22:12

Rocsi,multumesc fata draga.Preparatele tale ma incanta mereu,iti vine sa te asezi la masa instantaneu

Ela68 1

27.07.2015, 22:39

La multi ani Dia ! Uite ce-a trecut timpul si cate retete minunate ai reusit sa faci ! Sa fii sanatoasa si sa ajungi la 1000 !

Aurelia 07_07 1

27.07.2015, 23:03

Ce bine arata .La multi fata draga mie !

miki_a 1

27.07.2015, 23:05

Un desert special pentru o ocazie speciala!

delia64 1

27.07.2015, 23:09

deyutzky 1

27.07.2015, 23:09

arata de viiisss!! La muulti ani!

mirela0911 1

28.07.2015, 06:49

Un desert minunat! La mulți ani si la cat mai multe rețete încântătoare!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lemon Curd