Cheesecake cu piscoturi

de LicutaMarin in Prajituri, 27 Mai 2011 | 8450 vizualizari

COMENTARII (39)

adry88 1

28.05.2011, 16:48

ce bn arata foarte bun

LicutaMarin 1

28.05.2011, 18:17

Pentru toata lumea:

ionela2682 1

28.05.2011, 20:09

la favorite!

Cris2711 1

29.05.2011, 13:55

Fara cuvinte

Sylvia 1

29.05.2011, 15:09

superb arata

Bucataras Medi 1

29.05.2011, 16:37

frumos si gustos.................

DIANA B 1

29.05.2011, 16:43

Tare mult as vrea sa-l fac si eu ... detasabila mi-am luat asa cum am promis, dar n-am pornire ... n-ai un redresor , ceva Licuta

Anamaria7 1

29.05.2011, 21:31

ce tare arata piscoturile puse asa!

mirela0911 1

29.05.2011, 22:29

Excelent arata

MotanLaOale 1

30.05.2011, 08:42

LicutaMarin 1

30.05.2011, 20:44

Multumesc tuturor!

elena1988 1

30.05.2011, 21:47

diaconta 1

10.01.2013, 08:52

La multi ani Doamna
Imi e tare dor de tine

simona72 1

02.02.2013, 11:51

arata f bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8623 puncte

MotanLaOale

7825 puncte

katty

6435 puncte

Lau

Lau 9

6392 puncte

Rocsi

6221 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba radauteana
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tavalita In Nuca De Cocos