Cheesecake cu piscoturi

de LicutaMarin in Prajituri, 27 Mai 2011 | 6711 vizualizari

 

Este o reteta facuta la rece si destul de usoara, cu exceptia timpului de asteptare la frigider. O recomand cu placere pentru orice eveniment.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr piscoturi
  • 500 ml frisca lichida (30-35% grasime)
  • 100 gr zahar pudra
  • 300 gr crema de branza (30% grasime)
  • 10 gr gelatina
  • 2 linguri cacao
  • 100 ml cafea
  • o fiola de vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu piscoturi:

1. Se pune gelatina la inmuiat in 50-100 ml apa. Batem frisca cu zaharul pudra si vanilia. Oprim 150 ml frisca batuta pentru ornat iar restul o amestecam cu crema de branza, mixand bine pana obtinem o compozitie omogena. Topim gelatina pe baie de abur fara sa fiarba si o incorporam in crema de branza.

2. Intr-o forma de tort cu pereti detasabili, asezi pe margini si pe fund piscoturi. Inainte de a pune crema de branza, piscoturile de pe fundul formei le inmuiem in cafea cateva secunde. Asezam crema de branza peste ele si dam forma la frigider timp de 2-3 ore.

3. Scoatem cheesecake-ul din forma, presaram cacaua deasupra si ornam, facand floricele cu un spritz, cu frisca oprita pentru ornat.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu piscoturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Cheesecake cu piscoturi-0
Cheesecake cu piscoturi-1
Cheesecake cu piscoturi-2
Cheesecake cu piscoturi-3
Cheesecake cu piscoturi-4

COMENTARII (39)

elena1988

elena1988 1

30.05.2011, 21:47

diaconta

diaconta 1

10.01.2013, 08:52

La multi ani Doamna
Imi e tare dor de tine

simona72

simona72 1

02.02.2013, 11:51

arata f bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec de ciocolata si menta

de Rux 9

Chec de ciocolata...

ieri la 23:34

Gogosi

de ancutsa 4

Gogosi

ieri la 23:03