Napolitane de casa

de butoiaurora76 in Prajituri, 18 Iul 2012 | 7454 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g zahar
  • 8 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • o cana lapte
  • o margarina
  • 4 linguri de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane de casa:

Zaharul, faina, si cacao se amesteca uniform intr-o cratița. In alta cratița se topește pe foc margarina in lapte, iar dupa ce da in cateva clocote se adauga compoziția din prima cratița. Se pune treptat și se amesteca pentru a nu se face cocoloașe. Se amesteca continuu și se lasa sa fiarba pana ce devine o crema. Se ia de pe foc și se racește. Cand devine calduța in crema se adauga cocosul. Se ung foile cand s-a racit complet.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane de casa" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Sim0na 1

18.07.2012, 20:19

Foarte bune sunt! Mult mai sanatoase decat cele de cumparat!

iri_iri 1

18.07.2012, 21:25

un desert destul de usor si bun

butoiaurora76 1

19.07.2012, 10:35

asa e, usor de facut si fara E-uri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi de napolitana, caramel si nuca