"Cheesecake" la pahar

de mimmi in Dulciuri, 13 Iul 2012 | 1728 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g biscuiti digestivi
  • 150 g branza de vaci
  • 1 lingura miere
  • 1 lingurita coaja rasa de portocala
  • capsuni
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Cheesecake" la pahar:

Reteta eu am facut-o mai demult, acum daca nu mai gasiti capsuni, ii puteti inlocui cu alte fructe de sezon !


Mixam biscuitii in robot sau ii punem intr-o punga cu fermoar si ii zdrobim cu facaletul. Ii asezam pe fundul unui pahar/bol. Amestecam branza de vaci scursa cu mierea si coaja de portocala si asezam peste stratul de biscuiti. In branza putem taia si cativa capsuni. Ornam cu capsuni si gata desertul.


Enjoy !

 
Daca ti-a placut reteta noastra ""Cheesecake" la pahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Poliana 1

13.07.2012, 16:10

bun bun!

Sim0na 1

13.07.2012, 21:09

Simplu si delicios!!

Rocsi 1

13.07.2012, 22:11

Yumiii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Shaorma la farfurie
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

RETETA RECOMANDATA
Crema de vanilie cu fructe de padure si spuma de mure