Cheesecake Sah- Mat

de amalia01 in Torturi, 7 Ian 2017 | 4180 vizualizari

 

Sambata, 7 ianuarie 2017. Zi de mare sarbatoare relgioasa care nu avea cum sa treaca neobservata in familia noastra. Doar mezina este o mica Ioana. 
 
 Motiv pentru care mami a pregatit prajitura ei preferata, chessecake. Dar nu orice fel de cheesecake, ci...

 

INGREDIENTE

  • pentru o tava cu diametrul de 24 cm:
  • Blat:
  • 2 pachete mari de biscuiti Oreo
  • 1 pachet mic de biscuiti digestivi
  • 150 g margarina Rama Maestro

Crema 1:

  • 250 g crema Mascarpone Delaco
  • 250 ml frisca lichida Megle
  • 250 g crema de ciocolata
  • 2 lg cacao instant

Crema 2:

  • 250 g crema Mascarpone Delaco
  • 250 ml frisca lichida Megle
  • 200 g ciocolata alba

Decor:

  • fulgi de zahar
  • ciocolata Milka cu Oreo
  • sos de ciocolata
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake Sah- Mat:

Blat:

Biscuitii Oreo ii cureti de crema si ii zdrobesti bine, impreuna cu biscuitii digestivi. Margarina o pui la topit si apoi o torni peste biscuiti si omogenizezi bine.

In forma de tort cu pereti detasabili, asezi hartie pentru tort si asezi blatul de biscuiti, apasand bine cu o lingura si uniformizezi, apoi dai la frigider.

Crema 1:

Bati frisca.

Amesteci crema mascarpone cu crema de ciocolata si apoi cu frisca, cu ajutorul mixerului , adaugand si cacaua instant.

 

Crema 2:

Bati frisca.

Pui ciocolata la topit, pe baie de aburi.

Amesteci frisca batuta cu crema mascarpone si apoi adaugi ciocolata topita in fir, batand continuu cu mixerul.

Scoti tava de la frigider si asezi cremele alternativ, pe 2 niveluri, astfel incat sa realizezi o "tabla de sah" si uniformizezi bine suprafata.

Dai la frigider pentru 3 ore.

Indepartezi inelul si decorezi dupa inspiratie, pastrand tortul la frigider.

Servesti cu multa dragoste alaturi de cei dragi.

Tips&Tricks: Cheesecake-ul "sah" ii va lasa "mat" pe toti!

TIPS-URI

1

cheesecake

2

ciocolata

3

desert

4

tort

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake Sah- Mat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu catina