Cheesecake spiralat cu ciocolata si visine

de RuxyRux in Prajituri, 14 Iun 2013 | 2022 vizualizari

 

Nici nu va pot descrie gustul minunat al acestei combinatii delicioase......merita probata...si apoi veti vedea ca se cere repetata :)

 

INGREDIENTE

  • 400 gr branza dulce cremoasa( mie imi place mult Pilos de la Liddl)
  • 300 gr smantana groasa
  • 250 gr de zahar
  • vanilie( din belsug)
  • 3 oua
  • 150 gr unt
  • 170 gr ciocolata( de calitate)
  • 3/4 kg visine curatate de samburi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake spiralat cu ciocolata si visine:

By Ruxy :)


Amestecam branza dulce cu smantana, vanilia, zaharul si ouale pe rand( eu am folosit un tel).


Untul l-am topit impreuna cu ciocolata, am lasat putin la racit.


Am pus hartie de copt in tava( forma rotunda cu unel culinar).


In forma am pus compozitia de branza. Am facut straturile spiralate adaugand ciocolata topita. Asezam si visinele.


Coacem pentru 40 de minute la 180 de grade.


Scoatem prajitura si o lasam la racit. Daca se aduna grasime deasupra o scoatem cu o lingura si o aruncam( depinde cat este de gras untul). Eu am intors-o pe un platou.


O servim pudrata cu zahar( cand e rece) sau simpla...e o nebunie delicioasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake spiralat cu ciocolata si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

alba_zori 1

15.06.2013, 01:03

minunat!

Corinuta 1

15.06.2013, 21:01

Aii durere ce-i aici!

RuxyRux 1

15.06.2013, 21:10

A fost...minunat!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu unt de alune (peanut butter)