Cheesecake spiralat cu ciocolata si visine

de RuxyRux in Prajituri, 14 Iun 2013 | 1626 vizualizari

 

Nici nu va pot descrie gustul minunat al acestei combinatii delicioase......merita probata...si apoi veti vedea ca se cere repetata :)

 

INGREDIENTE

  • 400 gr branza dulce cremoasa( mie imi place mult Pilos de la Liddl)
  • 300 gr smantana groasa
  • 250 gr de zahar
  • vanilie( din belsug)
  • 3 oua
  • 150 gr unt
  • 170 gr ciocolata( de calitate)
  • 3/4 kg visine curatate de samburi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake spiralat cu ciocolata si visine:

By Ruxy :)


Amestecam branza dulce cu smantana, vanilia, zaharul si ouale pe rand( eu am folosit un tel).


Untul l-am topit impreuna cu ciocolata, am lasat putin la racit.


Am pus hartie de copt in tava( forma rotunda cu unel culinar).


In forma am pus compozitia de branza. Am facut straturile spiralate adaugand ciocolata topita. Asezam si visinele.


Coacem pentru 40 de minute la 180 de grade.


Scoatem prajitura si o lasam la racit. Daca se aduna grasime deasupra o scoatem cu o lingura si o aruncam( depinde cat este de gras untul). Eu am intors-o pe un platou.


O servim pudrata cu zahar( cand e rece) sau simpla...e o nebunie delicioasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake spiralat cu ciocolata si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Trimmer T830E

- 15 %
289.99 lei
246.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

alba_zori 1

15.06.2013, 01:03

minunat!

Corinuta 1

15.06.2013, 21:01

Aii durere ce-i aici!

RuxyRux 1

15.06.2013, 21:10

A fost...minunat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheescake cu Oreo

ieri la 17:38

Omleta cu dragoste...de dieta

ieri la 15:33

Chec cu mere

de GeorgiG 5

pe 17.02 la 17:31

Entrement cu ricotta si zmeura

pe 17.02 la 08:59

Rulouri cu omleta si ton

de Rocsi 9

pe 16.02 la 20:00

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Noire