Chifle cu surprize

de aziz in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2012 | 4395 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina alba
  • o lingura drojdie uscata
  • lapte cald
  • un praf sare
  • o lingura zahar
  • 50 ml ulei de masline
  • mac,susan....
  • un ou pentru uns
  • Umplutura:
  • porumb fiert
  • masline verzi
  • branza topita cateva cubulete
  • branza pentru pizza sau mozzarela
  • suc de rosii cu oregano si menta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu surprize:

Facem un aluat din ingredientele de mai sus potrivit, adica nici prea moale, nici prea tare, pe care il lasam la dospit cam 40-60 minute. Scoatem aluatul pe masa infainata si il portionam, apoi intindem foi ca pentru placinta. Punem umplutura (amesctecam toate ingredientele mai sus mentionate) in mijloc si adunam cu degetele aluatul facand bulcute pe care le punem in tava pe hartie de copt. Se lasa la crescut din nou cam 30-40 minute. Ungem cu ou batut si mac si dam la cuptorul preincalzit, 180 grade pentru 20-30 minute pana devin rumenite.

Mie mi-a mai ramas umplutura si a doua zi a fost perfecta intre doua felii de paine la toaster....

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu surprize" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

aziz 1

27.02.2012, 13:38

pupicei lipiciosi la toata lumea!!

MotanLaOale 1

27.02.2012, 19:38

aziz 1

02.03.2012, 16:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu ton