Chifle pufoase cu branza

de ana in Dulciuri, 27 Iun 2010 | 2873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru Chifle
  • 500 gr faina
  • 200 ml lapte
  • 50 ml smantana
  • 1 ou
  • 10 gr drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri zahar
  • 30 ml ulei
  • Umplutura
  • 200 gr branza sarata uscata
  • 3 linguri de smantana
  • Pentru uns
  • 2 linguri de smantana
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle pufoase cu branza:

Aluatul:dizolvam drojdia in lapte caldut si o incorporam in faina apoi adaugam celelalte ingrediente,uleiul la sfarsit.Framantam cam 5 minute


o lasam la dospit 30 minute apoi acoperim vasul cu o folie alimentara si coca obtinuta o tinem peste noapte la frigider.


Razuim branza si o amestecam cu smantana.


Rupem din coca portiuni mici (depinde ce dimensiuni doriti)le intindem bine cu mana pentru a forma un cerc ,punem cate 1 lingurita de branza in mijloc si strangem marginile spre mijloc.Le asezam in tava unsa cu ulei cu marginile stranse, in jos.


Le lasam iar la dospit cca 30 de minute le ungem cu smantana si le coacem la foc mic pe treapta de sus a cuptorului.


Sunt excelente la micul dejun ,la o cafea sau un pahar de iaurt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle pufoase cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Julie 1

27.06.2010, 21:17

Super chifle! mai ales ca sunt facute in casa Cred ca a mirosit tare bine in bucatarie

Miha 1

27.06.2010, 23:38

ana 1

28.06.2010, 08:01

Nadina @Julie intr-adevara miroseau foarte bine @Miha

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Prajitura turnata cu branza