nuuuuuuu, cu formele de fursecuri!
am vazut la nadine aici pe site si mi-a placut si mie.
ii tai felii mai grosute si apoi apesi forma de fursec si se taie asa.
resturile ce-ti raman(marginile) nu ii arunci normal, ii poti praji sau pune si resturile in tava acolo impreuna.
sunt incantata de chestiile astea ca asa nici nu-ti trebuie sa mananci mult, 3 inimioare si de sunt prajite in ulei si iti ajunge ca sunt frumoase .
haha ela ce zice, ce zice....poate crede ca esti indragostita mai stii
cred ca remarci miha ca mi-am cumparat si eu rozmarin! (de la tine am invatat).
imi place mult cum miroase cand e la cuptor toata casa miroase de la el si sus urca mirosul...nu credeam ca e un condiment asa puternic dar imi place!
gustoasa reteta cu rozmarin , chiftele n-am facut cu el , am sa o incerc si eu cat despre soti - nu stiti undeva forme sa decupam cartofii tip minge de fotbal ?
multumesc mult rivka esti tare dulce,dar sa sti ca arat grozav de bine ,eu sant tare fericita cand vad ca incercati retele facute de mine(si eu ma inspir dupa altele retete )
bravo felicitari
vezi rivka am uita sa specific la cartofi cu figurine, resturile ce raman de la cartofi i puteti pune sa firba cu sare si faci un piure de cartifi,mai pui o carnita ceva si e gata si ai si pe ziua urmatoare ce zici nu e bina ideea?