Chiftele cu inima de branza cu cartofi la cuptor(cina)

de rivka in Vita, 14 Mar 2010 | 4277 vizualizari

 

pt formele cartofilor m-am inspirat de aici de pe site , sunt incantata de ei , din resturile ramase de la taierea cartofilor pana s-a facut mancarea in cuptor, i-am prajit si i-am mancat cu maioneza si ketchup :D

 

INGREDIENTE

  • 300 grame carne de vitel tocata
  • pesmet
  • grane macinate pt copii
  • condimente
  • sare
  • piper
  • paprika
  • curry pt amestecul de branza
  • rozmarin
  • patrunjel
  • amestec de condimente pt cartofi prajiti
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 4 oua
  • branza 200 grame
  • 4 cartofi mari
  • faina malai
  • cateva lingurite ulei
 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu inima de branza cu cartofi la cuptor(cina):

Carnea tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt, ouale 2, condimentele sare piper, paprika si rozmarin, catelul de usturoi, pesmet si grane pt copii (am pus eu puteti pune un cartof sau paine).

Inima de branza se amesteca branza 200 gr cu 2 oua, patrunjel tocat marunt, sare si putin curry.

Cartofii se curata de coaja si se decupeaza cu formele pt fursecuri.Se condimenteaza cu amestec pt cartofi prajiti, rozmarin 1 lingurita, se stropesc cu putin ulei si cu 1 pumn de faina de malai(ies crocanti si le da o culoare galbena frumoasa).

Din amestecul de carne tocata se fac chiftelele si inauntru bilute din amestecul de branza cu oua(se imbraca bilutele de branza in carne).Se pun in folie de aluminiu si in tava de cuptor pe hartie de copt.Langa se pun cartofii si se da totul la cuptor la 240 grade cca 40 min.

Se serveste cald.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu inima de branza cu cartofi la cuptor(cina)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Sylvia 1

30.03.2010, 11:47

Super arata Rivka si eu fac cartofi prajiti toate formele si exact cum zicea Nadina resturile le fac piure nota maxima de la mine.

epurasha2bb 1

13.04.2010, 18:43

foarte frumoasa cina!

elena1988 1

08.02.2011, 14:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se toaca verdeturile
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Trandafiri cu miere si scortisoara

de oanapl 5

Trandafiri cu...

ieri la 23:14

Tocanita de ciuperci

de oanapl 5

Tocanita de...

ieri la 23:10

Chiftele cu soia

de Rocsi 9

Chiftele cu soia

ieri la 20:32