Gulas unguresc

de Lau in Vita, 25 Mai 2017 | 2638 vizualizari

 

M-am inspirat de la Camelya

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vita
  • ulei de masline
  • 3 cepe
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 bucata praz
  • 3 fire ceapa verde
  • 3 catei usturoi
  • foi de dafin
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • chimen
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 400 g suc de rosii(facut in casa)
  • 1 ardei rosu
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas unguresc:

Carnea o spalam, o taiem bucati si o punem la fiert, in apa cu sare si 2 foi de dafin, o spumam bine.


Intre timp, cat fierbe carnea, ne ocupam de legume, le spalam, curatam si tocam marunt, iar morcovul il taiem rondele.


Intr-o tigaie, adaugam uleiul si, cand s-a incalzit, adaugam carnea (pe care am scos-o pe servetele de bucatarie), lasam sa se prajeasca putin, dupa care adaugam ceapa, amestecam si lasam cca. 2 minute, dupa care adaugam restul de legume.


Lasam cca. 3 minute, dupa care adaugam pasta de tomate, sucul de rosii, condimente dupa gust, amestecam si mai lasam cca. 5 minute, dupa care transferam intr-o oala, adaugam 2 cani de apa, cartofii curatati si taiati cubulete.


Lasam sa fiarba pana ce scade si legumele sunt fierte.


La final, adaugam patrunjelul verde.


Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas unguresc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

dantes 1

26.05.2017, 17:32

Bun!

Rahela Velicu 1

26.05.2017, 20:04

Lau 1

26.05.2017, 20:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cataif cu nuca

ieri la 21:37

 Supa de ardei umpluti si smantana

pe 11.06 la 23:44

Tabouleh a la Panacris

pe 11.06 la 20:25

Placinta cu spanac si branza

de oanapl 7

pe 11.06 la 17:05

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

8468 puncte

oanapl

7544 puncte

Panacris

6609 puncte

Constelatialeu

5475 puncte

Rocsi

5284 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert waffle cu capsuni
  • 07

    L

  • 08

    MA

  • 09

    MI

  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cataif cu nuca

ieri la 21:37

 Supa de ardei umpluti si smantana

pe 11.06 la 23:44

Tabouleh a la Panacris

pe 11.06 la 20:25

Placinta cu spanac si branza

de oanapl 7

pe 11.06 la 17:05

RETETA RECOMANDATA
Perisoare de vita cu legume si sos de vin rosu