Beef stroganoff

de Oana in Vita, 22 Apr 2012 | 2978 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 400 g muschiulet de vitel
  • 3 ciuperci champignion
  • 200 g smantana lichida pentru gatit
  • 2 linguri cu mustar
  • 5o ml vin alb
  • sare si piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Beef stroganoff:

Carnea de vitel se taie fasii subtiri. Ceapa si usturoiul se curata si se taie cubulete. Se incinge putin ulei intr-o tigaie si se soteaza ceapa si usturoiul. Se adauga carnea si se lasa sa se inmoaie bine, pe toate partile. Se adauga vinul. Cand incepe sa prinda o crusta usoara se rastoarna amestecul din tigaie intr-un castron si se pastreaza la cald. Se curata ciupercile si se taie felii, apoi se soteaza si ele in tigaie. Cand s-au inmuiat se adauga carnea peste ele, smantana lichida si sare si piper dupa gust. Se lasa sa fiarba putin pana se ingroasa sosul. La final se adauga mustarul si se amesteca bine pe foc. Se opreste focul si se presara cu patrunjel proaspat taiat fin. Se serveste cu orez integral.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Beef stroganoff" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

23.04.2012, 11:17

ce bunatate cred ca este!!

Oana 1

23.04.2012, 13:33

Mihaela, avema si eu mustar boabe...nu m-am gandit la el Dar o s aincerc data viitoare, cred ca e super bun!

Sim0na 1

24.04.2012, 19:52

N-am mai facut de mult... Foarte fain arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne cu morcov si mazare verde