Beef stroganoff

de Oana in Vita, 22 Apr 2012 | 2823 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 400 g muschiulet de vitel
  • 3 ciuperci champignion
  • 200 g smantana lichida pentru gatit
  • 2 linguri cu mustar
  • 5o ml vin alb
  • sare si piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Beef stroganoff:

Carnea de vitel se taie fasii subtiri. Ceapa si usturoiul se curata si se taie cubulete. Se incinge putin ulei intr-o tigaie si se soteaza ceapa si usturoiul. Se adauga carnea si se lasa sa se inmoaie bine, pe toate partile. Se adauga vinul. Cand incepe sa prinda o crusta usoara se rastoarna amestecul din tigaie intr-un castron si se pastreaza la cald. Se curata ciupercile si se taie felii, apoi se soteaza si ele in tigaie. Cand s-au inmuiat se adauga carnea peste ele, smantana lichida si sare si piper dupa gust. Se lasa sa fiarba putin pana se ingroasa sosul. La final se adauga mustarul si se amesteca bine pe foc. Se opreste focul si se presara cu patrunjel proaspat taiat fin. Se serveste cu orez integral.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Beef stroganoff" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Beef stroganoff-0
Beef stroganoff-1
Beef stroganoff-2
Beef stroganoff-3
Beef stroganoff-4
Beef stroganoff-5

COMENTARII (15)

Rocsi

Rocsi 1

23.04.2012, 11:17

ce bunatate cred ca este!!

Oana

Oana 1

23.04.2012, 13:33

Mihaela, avema si eu mustar boabe...nu m-am gandit la el Dar o s aincerc data viitoare, cred ca e super bun!

Sim0na

Sim0na 1

24.04.2012, 19:52

N-am mai facut de mult... Foarte fain arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!