Chiftele cu mazare

de aura78 in Mancaruri cu carne, 5 Mar 2014 | 9055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 ceapa
  • -500 g mazare congelata
  • -1/2 pahar de pasta de rosii
  • -600 g carne tocata mixta ( vita +porc)
  • -o felie de paine inmuiata un lapte
  • - 1 ou
  • -sare si piper dupa gust
  • -100 g branza parmigiano reggiano ras
  • -putina nucsoara ( optional )
  • -putin vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu mazare:

Intr-un castron pune carnea ,painea inmuiata in lapte,oul ,branza ,sare si piper si nucsoara daca doresti.Amesteca totul bine si formeaza chiftelute (de marimea bilutelor de ping pong ).Trecele prin faina.

Taie ceapa marunt si caleste-o in putin ulei de masline.Adauga chiftelutele si putin vin alb .Cand vinul sa evaporat adauga mazarea ,pasta de rosii si un pahar sau 2  de apa.Lasa totul la fiert la foc moderat ,pana cand vezi ca mazarea este facuta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

_Alina_ 1

06.03.2014, 11:35

laura_n 1

07.03.2014, 14:47

tre sa incerc si eu cu chiftelute

aura78 1

08.03.2014, 15:29

Multumesc .Este delicios ...

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carne cu sos de morcovi si garnitura de mazare