Chiftele cu sos si cartofi nature

de Rocsi in Mancaruri cu carne, 5 Mai 2010 | 14935 vizualizari

COMENTARII (14)

Bucataras Medi 1

05.05.2010, 18:38

si tu chiftelute marinate?..............cred ca ne-a facut pofta nadina............

Rocsi 1

05.05.2010, 18:39

da am facut azi pentru maine ca azi e post

ana 1

05.05.2010, 20:31

trebuie sa fie bun

silvi0ara 1

05.05.2010, 21:19

Sunt tare bune.

Ina 1

05.05.2010, 21:27

cred ca este saptamana chiftelelor!

marcela1979 1

05.05.2010, 21:28

deja incepe sa mi fie pofta

Ina 1

05.05.2010, 21:46

mai am eu una...

ela 1

05.05.2010, 22:09

rocsi,mie mi-au mai lasat fetele ceva? mai are rost sa trag o fuga pana la tine?

nadina73 1

05.05.2010, 22:53

rocsi am vrut sa pun 5furculitedar nu ma lasat decat 4 .sti ca eu ori pun 5 ori deloc dar acuma nu e vina meafelicitari

Dana Cristea - pusikmea 1

06.05.2010, 08:20

Rocsi 1

06.05.2010, 10:46

da ina cred ca e saptamana chiftelelor...da ela poti veni ca mai am cateva nu multe dar mai am si te servesc...stai linistita nadina nu te mai supara pentru furculite sunt incantata ca iti place si atat...multumesc pentru toate aprecierile la retete pusikmea....multumesc tuturor fetelor

Sylvia 1

06.05.2010, 13:40

5 furculite de la mine, tare imi place reteta ta de sos la chiftelutze o sa o fac si eu cu smantana cred ca ii da gust bun.

Rocsi 1

06.05.2010, 14:21

multumesc sylvia...da sa stii ca e bun ...inca poti pune si mai multa smantana ,noi consumam mai putina...

lia maria 1

06.05.2010, 18:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc aromat in vasul de lut