Chiftele de porc cu usturoi in crusta de fulgi de porumb

de Bya Ralu in Porc, 12 Sep 2016 | 856 vizualizari

 

preferatele mele, super bune si de pui si de porc

 

INGREDIENTE

  • 400-500 g carne de porc tocata
  • 1 ou
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei mari de usturoi
  • 1/2 legatura de marar
  • condimente:vegeta/piper/ghimbir

Pentru crusta:

  • 2 oua
  • faina
  • 100-200 g fulgi de porumb
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de porc cu usturoi in crusta de fulgi de porumb:

Carnea tocata se pune intr-un castron,punem condimentele,oul,ceapa tocata marunt,usturoiul pisat si mararul tocat marunt.


Cu mainiile umede se formeaza chiftelele,se pun pe o farfurie si se dau la frigider pentru circa 2 ore.


Intr-o farfurie amestecam 2 oua,in alta farfurie punem faina,iar in alta punem fulgii de porumb usor striviti.


Chiftelele se trec prin faina,ou si fulgi de porumb.


Se pun la prajit in ceaun in ulei incins.


Se scot pe un servet de bucatarie.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de porc cu usturoi in crusta de fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

sebirizescu 1

19.09.2016, 14:55

cele mai bune

Bya Ralu 1

20.09.2016, 17:20

roxana_simona 1

11.12.2016, 19:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Oua Scotiene