Chiftele de post, din cartofi si ciuperci

de vasimur in Mancaruri de post, 10 Iun 2018 | 28060 vizualizari

COMENTARII (17)

RODIMUR 1

11.06.2018, 10:51

Foarte bune!

Merisor 1

11.06.2018, 10:54

Bune si in varianta de post!

mirela0911 1

11.06.2018, 11:41

Bune!

trifadalia 1

11.06.2018, 11:56

eu iau rosille ca mie nu imi plac ciupercile

vasimur 1

11.06.2018, 12:06

Nouă ne place orice preparat, care conține ciuperci!

Cris2711 1

11.06.2018, 12:31

Tare bune asa

Ancutsa 1

11.06.2018, 13:18

Bune!

dantes 1

11.06.2018, 15:44

Bune!

Rahela Velicu 1

11.06.2018, 17:47

Rocsi 1

11.06.2018, 18:33

Sunt foarte bune! Am mai pregatit si eu si sunt gustoase!

Adi 1

11.06.2018, 22:35

Bune!

MotanLaOale 1

11.06.2018, 22:42

kytz 1

13.06.2018, 04:53

Foarte bune, chiar!

AdrianaPopp 1

21.11.2018, 13:23

Cum se curăţă corect ciupercile: se îndepărtează sau nu pieliţa? Înainte de preparare, ciupercile se curaţă bine de resturi vegetale, pământ, turbă, nisip și se îndepărtează numai partea din picior care a crescut în pământ. Nu se îndepărtează membrana (pielița) de pe pălărie, deoarece prin aceasta i se scade valoarea nutritivă. Se spăla numai în momentul folosirii, în jet de apă rece sau se țin câteva minute într-un vas cu multă apa. La unele exemplare de bureți nu se consumă piciorul, fiind tare, celulozic (la păstrăvul de fag sau pleurostus).

RODIMUR 1

21.11.2018, 13:47

Nu știu de ce cred unii că pielița și coaja ar conține atâția nutrienți și nu se gândesc la cât efort face stomacul pentru a digera așa ceva... :S

vasimur 1

21.11.2018, 17:25

AdrianaPopp - Ciupercile Champignon mature, sunt singurele la care îndepărtez pielița, deoarece este mai groasă și are un gust pe care personal nu-l agreez. La bureții comestibili, cum ar fi hribii, oițele, râșcovii etc., nu este cazul. De altfel părerile sunt împărțite așa că, fiecare face cum îi place. Evident că ciupercile se curăță și se spală, atunci când le gătim. Nu se lasă prea mult în apă deoarece sunt higroscopice! Citiți mai jos:
https://www.unica.ro/ciupercile-albe-champignons-15671
https://www.gustos.ro/sfaturi-culinare/sfaturi-practice/cum-se-curata-corect-ciupercile.html

mihaelar63 1

22.11.2022, 12:54

Foarte frumoase au iesit !!! Acum le vad si eu !!! Mai bine mai tarziu decat niciodata !!! Merg la favorite !!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti cu usturoi