Chiftele de ton

de - Andreea - in Ton, 7 Mar 2019 | 912 vizualizari

COMENTARII (18)

Rahela Velicu 1

07.03.2019, 16:07

Ancutsa 1

07.03.2019, 16:20

Tare bune!

RODIMUR 1

07.03.2019, 16:21

Bune chifteluțe...!

vasimur 1

07.03.2019, 16:24

MotanLaOale 1

07.03.2019, 16:28

abstract01 1

07.03.2019, 16:40

excelente, miamm

RuxyRux 1

07.03.2019, 17:01

Arata perfect!

Constelatialeu 1

07.03.2019, 18:08

Cred ca sunt delicioase, inca n-am incercat varianta asta

Merisor 1

07.03.2019, 18:23

Foarte bune!

Tabita _ 1

07.03.2019, 18:27

Ina 1

07.03.2019, 18:46

tare buna!

CameliaR 1

07.03.2019, 19:07

Adi 1

07.03.2019, 19:26

Bune!

simona72 1

07.03.2019, 19:55

Tare bune!!

Panacris 1

07.03.2019, 20:31

mirela0911 1

08.03.2019, 08:45

Nu am facut niciodata dar cred ca sunt tare bune!

- Andreea - 1

08.03.2019, 10:06

Sa le incercati...chiar sunt bune cu ton

Rocsi 1

09.03.2019, 21:27

Sunt niste chiftele tare bune, le-am pregatit si eu alor mei de cateva ori!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fish fingers sau crochete de peste in crusta de covrigei si parmezan