Chiftele din dovleac copt cu salvie si branza Cheddar

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 9 Mar 2016 | 562 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 dovleac copt, curatat de coaja si seminte
  • 100 grame faina cu agent de crestere sau faina amestecata cu o lingurita praf de copt
  • 1 ou mare bio
  • 150 grame branza Cottage sau branza proaspata de vaci
  • sare/piper
  • ulei de masline
  • o bucata mica de unt
  • cateva frunze de salvie
  • branza Cheddar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din dovleac copt cu salvie si branza Cheddar:

Se amesteca dovleacul sfaramat cu o furculita, cu faina, oul, branza Cottage, sare si piper.


Se incalzeste ulei de masline intr-o tigaia antiaderenta, la foc mediu si se aseaza compozitie cu o lingura, formand 18 chiftele.


Se intorc cand devin aurii pe o parte, apoi se adauga untul in mijlocul tigaii si frunzele de salvie. Se prajesc pana devin crocante.


Se scot pe o farfurie si se sfarama branza Cheddar deasupra

 

TIPS-URI

1

Delicioase si cu oua posate

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din dovleac copt cu salvie si branza Cheddar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

-Licurici- 1

10.03.2016, 08:29

Ce bune!!!

-Marius- 1

10.03.2016, 08:37

anca_rm 1

10.03.2016, 10:37

o reteta tare faina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole pastai scazute cu usturoi