Chiftele din dovleac copt cu salvie si branza Cheddar

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 9 Mar 2016 | 670 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 dovleac copt, curatat de coaja si seminte
  • 100 grame faina cu agent de crestere sau faina amestecata cu o lingurita praf de copt
  • 1 ou mare bio
  • 150 grame branza Cottage sau branza proaspata de vaci
  • sare/piper
  • ulei de masline
  • o bucata mica de unt
  • cateva frunze de salvie
  • branza Cheddar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din dovleac copt cu salvie si branza Cheddar:

Se amesteca dovleacul sfaramat cu o furculita, cu faina, oul, branza Cottage, sare si piper.


Se incalzeste ulei de masline intr-o tigaia antiaderenta, la foc mediu si se aseaza compozitie cu o lingura, formand 18 chiftele.


Se intorc cand devin aurii pe o parte, apoi se adauga untul in mijlocul tigaii si frunzele de salvie. Se prajesc pana devin crocante.


Se scot pe o farfurie si se sfarama branza Cheddar deasupra

 

TIPS-URI

1

Delicioase si cu oua posate

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din dovleac copt cu salvie si branza Cheddar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

-Licurici- 1

10.03.2016, 08:29

Ce bune!!!

-Marius- 1

10.03.2016, 08:37

anca_rm 1

10.03.2016, 10:37

o reteta tare faina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de broccoli, sparanghel si ciuperci cu branza feta