Chiftele frantuzesti de pui

de Rocsi in Pui, 1 Apr 2017 | 3550 vizualizari

 

Am gasit aceasta reteta pe acest site si mi-a placut foarte mult si ca aspect, si ce ingrediente au fost folosite. Acolo, reteta se numea parjoale, insa eu pregatindu-le la cuptor, le-am spus chiftele, pentru ca mi-am dorit sa evit prajeala si au iesit exact pe gustul meu. Chiar neasteptat de bune! Acum, daca doriti sa incercati reteta, ramane sa alegeti voi cum le pregatiti.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 oua mari
  • 2 linguri cascaval dat pe razatoarea mare
  • 1 lingura parmezan ras
  • 1-2 linguri faina
  • 1 ceapa verde
  • 2-3 crengute patrunjel verde
  • 2-3 crengute marar verde
  • sare
  • piper
  • 1-2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele frantuzesti de pui:

Pieptul de pui il spalam, il stergem cu servetele si il taiem cubulete.

Ceapa verde o taiem rondele, patrunjelul si mararul le tocam marunt.

Ouale le batem spuma.

Intr-o cratita, punem carnea, ouale batute, cascavalul, parmezanul si faina.

Le amestecam bine, adaugam ceapa verde si verdeturile tocate, apoi dam gust cu sare si piper.


Tapetam o tava mare cu hartie de copt.

Punem 1-2 linguri de ulei si ungem hartia.

Luam cu lingura din compozitie, asezam gramajoare, dar cu distanta intre ele.

Le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 25-30 de minute.

Le verificam dupa 25 de minute. Nu le lasati mai mult decat trebuie, pentru ca se vor rumeni prea tare si riscati sa se intareasca.


Cand sunt gata, le scoateti din cuptor si atunci fierbinti, le punem intr-o caserola si le acoperim cu capacul caserolei.

Punandu-le fierbinti in caserola ele se vor pastra moi, altfel se usuca.

Se servesc calde cu mustar sau o salata.

Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele frantuzesti de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Rocsi 1

17.06.2017, 21:52

Aurelia

kytz 1

18.07.2017, 12:09

Interesante! Le voi proba curând!

Rocsi 1

18.07.2017, 19:01

Multumesc pentru apreciere Kytz

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aripioare cu sos
  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi cu pui