Chiftele frantuzesti de pui

de Rocsi in Pui, 1 Apr 2017 | 1633 vizualizari

 

Am gasit aceasta reteta pe acest site si mi-a placut foarte mult si ca aspect, si ce ingrediente au fost folosite. Acolo, reteta se numea parjoale, insa eu pregatindu-le la cuptor, le-am spus chiftele, pentru ca mi-am dorit sa evit prajeala si au iesit exact pe gustul meu. Chiar neasteptat de bune! Acum, daca doriti sa incercati reteta, ramane sa alegeti voi cum le pregatiti.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 oua mari
  • 2 linguri cascaval dat pe razatoarea mare
  • 1 lingura parmezan ras
  • 1-2 linguri faina
  • 1 ceapa verde
  • 2-3 crengute patrunjel verde
  • 2-3 crengute marar verde
  • sare
  • piper
  • 1-2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele frantuzesti de pui:

Pieptul de pui il spalam, il stergem cu servetele si il taiem cubulete.

Ceapa verde o taiem rondele, patrunjelul si mararul le tocam marunt.

Ouale le batem spuma.

Intr-o cratita, punem carnea, ouale batute, cascavalul, parmezanul si faina.

Le amestecam bine, adaugam ceapa verde si verdeturile tocate, apoi dam gust cu sare si piper.


Tapetam o tava mare cu hartie de copt.

Punem 1-2 linguri de ulei si ungem hartia.

Luam cu lingura din compozitie, asezam gramajoare, dar cu distanta intre ele.

Le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 25-30 de minute.

Le verificam dupa 25 de minute. Nu le lasati mai mult decat trebuie, pentru ca se vor rumeni prea tare si riscati sa se intareasca.


Cand sunt gata, le scoateti din cuptor si atunci fierbinti, le punem intr-o caserola si le acoperim cu capacul caserolei.

Punandu-le fierbinti in caserola ele se vor pastra moi, altfel se usuca.

Se servesc calde cu mustar sau o salata.

Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele frantuzesti de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Rocsi 1

17.06.2017, 21:52

Aurelia

kytz 1

18.07.2017, 12:09

Interesante! Le voi proba curând!

Rocsi 1

18.07.2017, 19:01

Multumesc pentru apreciere Kytz

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

Rondele de cartofi, cu unt si cascaval la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 19:02

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute