Chiftelute

de CretuValentina in Porc, 30 Mai 2019 | 2148 vizualizari

 

retete pentru mese in familie

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de porc
  • 4 felii paine inmuiata in apa
  • 4 catei usturoi
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • condimente pentru piftele
  • 1 ou
  • usturoi granulat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute:

Punem pâinea în apă să se înmoaie, după ce s-a înmuiat, o stoarcem bine și o punem peste carne. Punem și usturoiul pisat, sare, piperul continentele, oul usturoiul granule și amestecăm bine, apoi facem biluțe care le apăsăm puțin să iasă mai plate și le dăm prin făină.

Apoi le punem în tigaie la prăjit în ulei încins, până devin aurii mai închis.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

RODIMUR 1

03.06.2019, 09:15

Foarte gustoase...!

mihaelar63 1

03.06.2019, 17:25

La chiftele inainte !!!

MotanLaOale 1

07.06.2019, 14:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate