Porc aromat

de alice_ciobanu in Porc, 22 Feb 2012 | 963 vizualizari

 

O reteta simpla si usor de preparat, dar cata savoare si suculenta poate ascunde.

 

INGREDIENTE

  • 800 gr carne porc
  • 3 linguri ulei masline
  • 1/2 ligurita scortisoara
  • 1/2 lingurita anason
  • cateva seminte de fenicul
  • 2 cuisoare
  • piper
  • 1/2 lingurita ghimbir pudra
  • 1 lingura miere albine
  • 1 lingura boia de ardei dulce
  • 1 lingurita seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc aromat:

Carnea de porc o taiati bucatele potrivite spre mici. Azvarliti-o in uleiul incins si perpeliti-o pe o parte si pe alta pana se rumeneste frumos.


Adaugati apoi putina apa, cat sa acopere carnita rumenie si puneti mierea, scortisoara, anasonul, fenicul, cuisoare, ghimbirul pudra si un praf de piper. Lasati la foc mic, inabusit, pana scade totul si devine un sos scazut.


Cand a scazut frumusel puneti boiaua de ardei dulce si semintele de susan si invartiti carnea de cateva ori. Mai lasati pe foc pana ce totul capata o culoare aurie.


Asezonati cu sare si serviti totul pe un pat de risotto simplu. Putin broccoli fiert la aburi si un vin bun....


O cina perfecta! Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

alice_ciobanu 1

22.02.2012, 22:32

MIha, patrunjelul s-a dus deja...asta e

se pare ca patrunjelul ala imi va aduce sfarsitul

gaby_gabytza 1

23.02.2012, 09:49

diaconta 1

23.02.2012, 12:58

simplu dar delicios
sper ca azi esti mai bine Alice

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc aromat la slow cooker Crock-Pot