Porc aromat

de alice_ciobanu in Porc, 22 Feb 2012 | 2797 vizualizari

 

O reteta simpla si usor de preparat, dar cata savoare si suculenta poate ascunde.

 

INGREDIENTE

  • 800 gr carne porc
  • 3 linguri ulei masline
  • 1/2 ligurita scortisoara
  • 1/2 lingurita anason
  • cateva seminte de fenicul
  • 2 cuisoare
  • piper
  • 1/2 lingurita ghimbir pudra
  • 1 lingura miere albine
  • 1 lingura boia de ardei dulce
  • 1 lingurita seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc aromat:

Carnea de porc o taiati bucatele potrivite spre mici. Azvarliti-o in uleiul incins si perpeliti-o pe o parte si pe alta pana se rumeneste frumos. 

Adaugati apoi putina apa, cat sa acopere carnita rumenie si puneti mierea, scortisoara, anasonul, fenicul, cuisoare, ghimbirul pudra si un praf de piper. Lasati la foc mic, inabusit, pana scade totul si devine un sos scazut. 

Cand a scazut frumusel puneti boiaua de ardei dulce si semintele de susan si invartiti carnea de cateva ori. Mai lasati pe foc pana ce totul capata o culoare aurie.

Asezonati cu sare si serviti totul pe un pat de risotto simplu. Putin broccoli fiert la aburi si un vin bun....

O cina perfecta! Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

alice_ciobanu 1

22.02.2012, 22:32

MIha, patrunjelul s-a dus deja...asta e

se pare ca patrunjelul ala imi va aduce sfarsitul

gaby_gabytza 1

23.02.2012, 09:49

diaconta 1

23.02.2012, 12:58

simplu dar delicios
sper ca azi esti mai bine Alice

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc aromat la slow cooker Crock-Pot 4,7 L