Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Miha in Pui, 20 Mai 2009 | 5760 vizualizari
Oana 1
Foarte tare! Ma bucur ca pana la urma a fost cu hepi end
Miha 1
Hai ma Ligia,ca nu-ti trebe diploma de licenta in gastronomie ca sa stii ca mancarea cea mai buna e cea facuta la foc molcom. Adica mediu,adica 180-190 de grade,pentru cei cu aragaz smecher.
Io la faza cu soacra...nu m-as risca sa stric susanul.
Raluca...ciocolata cu susan? Soi cu chiftelute? Hmmmm...cred ca fii-miu ar fi incantat de combinatie!
Da Ioana...fara ceapa. Daca doresti poti pune si ceapa,vezi metoda oanei,care a pus si morcov. Fiecare dupa cum le e gustul...;)
ANCA 1
si eu le-as pune putina ceapa si poate un catel-doi de usturoi!
Ioana,cum au iesit? Ca avem ceva sceptici prin zona.
Anca,bineinteles ca merge si cu usturoi. Eu l-am pus in tava.
danygospodina 1
"Scepticii sunt motorul progresului". Trebuie sa le demonstrezi ca poti. Asta e din intelepciunea noptii.
Bucataras Dragos 1
5 furculite
Dany,adevarat ai grait!
Dragos,multumesc!
gata, sunt executate, le declar foarte gustoase! nu mai prajesc in veci!
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 21:30
la 17:10
de Bucataras 6
la 14:08
de Stella29 1
ieri la 21:16
ieri la 16:14
de gaby_duceag 8
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
1 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Constelatialeu
28_andreea 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!