Chiftelute aromate la cuptor

de Miha in Pui, 20 Mai 2009 | 5730 vizualizari

 

Super, super, super...

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 cartofi
  • 2 catei usturoi
  • 1 ou
  • patrunjel verde
  • sare,piper,boia de ardei,cimbru,susan
  • 30 g unt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute aromate la cuptor:

Cartofii in coaja ii punem la fiert in putina apa cu sare,dupa care ii curatam si ii zdrobim. Adaugam pieptul de pui tocat,oul,patrunjelul tocat,sare si piper.

Intr-o farfurie pregatim amestecul aromatic din susan,cimbru si boia de ardei prin care vom tavali chiftelutele.

Le punem intr-un vas termorezistent,punem cateva bucati de unt si cateii de usturoi taiati bucatele. Adaugam un pahar de apa si dam la cuptor pana se rumenesc.

Le-am servit cu cartofi copti. In cuptor,ca jaratec n-am avut unde sa fac. :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute aromate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

Miha 1

24.05.2009, 16:32

Dany,adevarat ai grait!

Miha 1

24.05.2009, 16:33

Dragos,multumesc!

ANCA 1

17.11.2009, 21:40

gata, sunt executate, le declar foarte gustoase! nu mai prajesc in veci!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu smantana si cus-cus