Chiftelute de cartofi si cascaval

de Pushaa in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2014 | 66928 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi
  • 2 oua
  • 100 gr cascaval
  • 1/2 legatura marar
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 50 gr unt topit
  • 5-6 linguri faina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi si cascaval:

Se fierb cartofii in coaja, apoi se curata si se sfarama (ai mei se cam racisera si i-am dat pe razatoare). Peste cartofi adaugam ouale, cascavalul ras, mararul tocat fin, faina, untul topit si racit, praful de copt si condimentele dupa gust .

Ungem mainile cu putin ulei si formam din aluatul rezultat mici sfere pe care le prajim in baie de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi