Chiftelute de dovlecei cu verdeturi si branza

de Oana in Mancaruri de legume, 28 Mai 2015 | 2631 vizualizari

 

Au aparut dovleceii de gradina, verdeturi proaspete si e pacat sa nu profitam din plin de sezonul lor! Va propun o reteta usoara si delicioasa! 

 

INGREDIENTE

    • dovlecei- 3 buc
    • ceapa verde- 2 fire
    • usturoi verde- 2 fire
    • marar- o legatura mica
    • cascaval- 100 gr
    • branza feta- 100 gr
    • oua- 1 buc
    • pesmet- 4 linguri
    • seminte de pin- 2 linguri
    • sare si piper- dupa gust
    • nucsoara rasa- ½ lingurita
    • Pentru servit:
    • iaurt grecesc- 200 gr
    • menta verde- 2 fire
    • marar tocat- o lingura
    • sare si piper- dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei cu verdeturi si branza:



  • Taiati dovleceii cuburi, ceapa si usturoiul in bucati de 2 cm si puneti-le pe toate in tocatorul Breville. Mixati pana obtineti o pasta.




  • Puneti mixul intr-o sita si lasati la scurs 10 minute




  • Amestecati apoi dovleceii mixati cu cascavalul si branza feta date pe razatoare, adaugati oul, pesmetul, mararul tocat, semintele de pin si condimentati dupa gust cu sare, piper si nucsoara rasa




  • Amestecati bine compozitia si formati chiftelute pe care le asezati in tava tapetata cu hartie de copt




  • Coaceti chiftelutele la 180 de grade pana se rumenesc usor deasupra




  • Lasati-le la racit si serviti cu sosul de iaurt si verdeturi proaspete






Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei cu verdeturi si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

dantes 1

30.05.2015, 11:07

Bune!

Oana 1

30.05.2015, 22:35

Ma bucur ca va plac!

Xandrinne 1

28.07.2015, 08:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu branza la cuptor