Chiftelute de dovlecel cu branza

de lili in Mancaruri de legume, 25 Aug 2010 | 5628 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel,
  •  o branza de vaca (cca.400 g),
  • 3-4 linguri de faina,
  • 2 oua,
  •  usturoi,
  • sare  
  • piper,
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecel cu branza:

Curatim dovlecelul , il dam pe razatoare si il amestecam cu branza, usturoiul pisat, ouale, condimentele si faina. Luam cu lingura din compozitie si punem la prajit in ulei. Se pot servi atat calde cat si reci. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecel cu branza" nu uita sa-i faci un review.
 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de dovlecei