Corabioare de vinete

de Mirela_Tilvescu in Mancaruri de legume, 6 Oct 2012 | 3487 vizualizari

 

Chiar nu stiam ce sa gatesc azi pt pranz,dar sotul meu mi-a adus aminte de reteta aceasta usoara si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete mai mari
  • 300 g piept de pui
  • 6 felii de cascaval
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 dovlecel zucchini
  • 4 rosii
  • 1 morcov ras
  • 1 ceapa mare
  • 1 foaie dafin
  • sare si piper
  • ulei de foarea soarelui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corabioare de vinete:

Se taie vinetele pe jumatate si se scoate miezul cu o lingura.Intr-o cratita se prajeste pieptul de pui taiat cubulete ,dupa care se scoate pe o farfurie si se da deoparte.Se caleste ceapa taiata solzisori cu foaia de dafin pana devine transparenta.Apoi se adauga ardeiul tocat,morcovul ras,dovlecelul cubulete,miezul de la vinete si se lasa sa se caleasca bine,dupa care adugam rosiile rase fara pielite si lasam sa scada si ultima oara adaugam pieptul de pui prajit.Se da la cuptor pt 40 min.,dupa care se scot si  se pune cascavalul deasupra si se mai lasa 10 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare de vinete" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

la 09:57

Supa de rosii cu galusti din gris

de Caty 1

pe 11.08 la 13:22

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel umplut cu brânză