Rulouri de vinete cu ricotta si spanac

de Oana in Mancaruri de legume, 23 Iul 2012 | 3245 vizualizari

 

Reteta din revista Goodfood, senzationala!

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 250 g ricotta
  • 50 g telemea sarata
  • 200 g spanac proaspat
  • 400 g rosii proaspete, pasate
  • sare si piper
  •  nucsoara rasa
  • parmezan
  • 25 g unt pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de vinete cu ricotta si spanac:

Vinetele se spala, se sterg si se taie pe lung, felii de 0.5 cm. Se sareaza si se lasa 15 minute. Se sterg apoi cu servet de hartie, se aseaza intr-o tava, pe hartie de copt si se coc la foc mediu, in cuptor, pe ambele parti. Apoi se scoate tava si se lasa la racit.


Ricotta se amesteca cu telemeaua rasa si cu spanacul oparit. Se condimenteaza cu nucsoara rasa si sare si piper dupa gust.


Se umplu vinetele cu cate o lingura din compozitia de branza, se ruleaza si se aseaza intr-un vas de iena uns cu putin unt. Rulourile se pun cu partea liber ain jos, sa nu se desfaca si apropiate bine unele de celelalte.


Rosiile proaspete mixate se toarna deasupra si se presara parmezan. Se coc in cuptorul incins, la foc mic, 15-20 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vinete cu ricotta si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Irina 1

06.08.2012, 19:28

Imi lasa gura apa, Oana!

gaby_gabytza 1

15.08.2012, 09:15

mihaelam90 1

14.04.2014, 16:45

Super! Acum ma apuc de ele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de vinete cu mozzarella