Chiftelute de post la cuptor

de luminita20_2006 in Mancaruri de post, 17 Mai 2011 | 17618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr soia
  • -3-4 cartofi
  • -sare, piper
  • -boia dulce
  • -condimet picant
  • -delikat
  • -oregano/ rozmarin
  • -3 catei usturoi pisati
  • -marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de post la cuptor:

Soia se pune la fiert timp de 30minute cu condimete, dupa care se pune la scurs. Cartofii bine spalati se pun la fiert in apa cu sare, cand sunt aproape gata se scot din apa si se lasa la racit. Dupa ce s-au racit se curata si se dau prin razatoare , se amesteca cu soia bine scursa se condimeteaza cu sare, piper, boia, delikat, condimet picant, oregano si se pune usturoiul pisat si maratul tocat.


Din compozita rezulata se fac chiftelute si se pun in tava de cuptor in care s-a pus o hartie de copt si foarte putin unsa cu ulei. Se dau la cuptor pana cand se rumenesc putin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de post la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mamaieelena 1

03.06.2011, 15:23

bune dupa aspect crezi ca sunt din carne

nusica 1

11.08.2011, 08:33

Nu se farama?Era mai bine si putina faina si praf de copt?sau,nu?

luminita20_2006 1

12.08.2011, 17:36

nusica se amesteca sau cum zici tu framanta...poti pune si faina daca vrei tu de praf de copt nu stiu ce sa zic eu nu pun...daca faci cu praf de copt si ies bine sa ne anunti

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post cu soia