Chiftelute de somon afumat in sos de smantana

de RuxyRux in Somon, 25 Sep 2015 | 9894 vizualizari

COMENTARII (40)

RuxyRux 1

25.09.2015, 23:07

Multumesc Aletta!

dantes 1

26.09.2015, 07:09

Bune!

simona72 1

26.09.2015, 09:06

Minunat preparatul tau!! La mine nu am vazut somon afumat in bucati asa mari...gasesc doar la plic/punga feliutele alea subtiri. Tu de unde cumperi? Pup! Imi place tot ce ai pus in farfurie!!

-Licurici- 1

26.09.2015, 09:13

Grozava idee!

- Andreea - 1

26.09.2015, 10:39

Cred ca e super delicios

RuxyRux 1

26.09.2015, 12:37

Multumesc Andreea

RuxyRux 1

26.09.2015, 12:37

Multumesc Licurici!

RuxyRux 1

26.09.2015, 12:38

Multumesc Dantes!

RuxyRux 1

26.09.2015, 12:39

Simonici draga mea...iti multumesc! Eu somonul la plasa...il cumpar din Metro...unde au foarte multe sortimente de peste si peste afumat....iti recomand o vizita....Multumesc de apreciere...si sa stii ca este chiar minunat preparatul....te imbratisez!

Bya Ralu 1

26.09.2015, 15:28

cred ca sunt delicioase

mirela0911 1

27.09.2015, 22:52

Cred ca a iesit demential de bun!

RuxyRux 1

27.09.2015, 23:06

Bya...daaaaa....incredibile!

RuxyRux 1

27.09.2015, 23:06

Mirelusa...chiar dementiale...te imbratisez! Multumesc!

Gicuta 1

28.09.2015, 14:42

Arata super!

RuxyRux 1

28.09.2015, 18:30

Multumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Kedgeree cu mazare si somon afumat