Chiftelute "Delikates"

de anisoara in Mancaruri cu carne, 2 Iun 2010 | 2457 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cite 0.5 kg de carne tocata din vita si porc
  • 100 gr de pesmet
  • 80 ml de lapte
  • 2 oua
  • putina sare
  • piper negru macinat
  • 2 linguri de verdeata tocata
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute "Delikates":

Carnea tocata se toarna intr-un vas mai mare .

Painea uscata se pune la inmuiat in lapte si dupa ce este inmuiata se adauga cu tot cu lapte peste carnea tocata . Se toarna sarea si condimentele – piperul si verdeata . Se adauga ouale amestecate in prealabil cu o furculita .



Toata compozitia se amesteca bine si incepem sa batem foarte bine si foarte mult cu palmele in compozitia de carne tocata, pina obtinem o masa uniforma.

In timpul cind batem bine compozitia de carne, mainele le ungem, din cind in cind, cu ulei.



Vasul cu carnea tocata il lasam sa se odihneasca cca 30 minute in frigider.

Dupa aceia rupem cite o bucata cam de 50 gr , atent, din compozitia de carne tocata si formam niste bilute- chiftelute mici



Toate chiftelutele formate le aranjam pe un fund de lemn sau de plastic , uns cu ulei, si le lasam , undeva 30 minute.



Intre timp incalzim cuptorul pina la temperatura de 200 C.



Rasturnam toate chiftelutele odata pe o tava incalzita in cuptor si le coacem in cuptor 15 minute, le scoatem din cuptor.

Se servesc la masa cu fasole prajita si cu ardei murati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute "Delikates"" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

nadina73 1

03.06.2010, 16:42

am incercat dar nu pot sa trag niciuna de pe platousuper bine arata felicitari 5 furcu

janet 1

04.06.2010, 08:56

Arata super!Rumenite tare frumos!

anisoara 1

04.06.2010, 15:09

Scuzati-ma ca NU sunt mereu cu voi Multumesc pt furculite pt apreciere , , Sper sa am timp s sa va bucur cu mai recete gustoase si interesante. Va cuprind si va
Cu drag Anisoara

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute glazurate din carne de vitel