Chiftelute din legume cu garnitura de fasole boabe (de post)

de marieta in Mancaruri de post, 29 Noi 2010 | 6211 vizualizari

 

de sezon!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei zuchini,
  • 3 cartofi potriviti,
  • 2 morcovi,
  • 4 catei de usturoi,
  • o ceapa potrivita,
  • 4 linguri de faina,
  • sare piper dupa gust si o lingurita de boia de ardei.
  • pentru garnitura:
  • 800gr fasole fiarta din conserva,
  • o ceapa,
  • o lingurita de boia dulce,
  • 2 lingurite de pasta de rosii,
  • putin marar
  • o cana de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din legume cu garnitura de fasole boabe (de post):

se curata se spala si se rad legumele pe razatoarea cu gauri mici.apoi se condimenteaza se amesteca cu faina si se fac chiftelute care se dau prin faina sau pesmet si se prajesc in ulei mult pana se rumenesc,apoi se scot pe servetele de hartie sa absoarba surplusul de ulei.intre timp se pregateste fasolea;se caleste ceapa taiata marunt se pune boiaua si pasta de rosii si o cana de apa.se lasa sa fiarba pana se inmoaie ceapa,apoi se pune fasolea si se mai da cateva clocote se condimenteaza dupa gust cu sare piper si marar.se servete alaturi de chiftelute!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din legume cu garnitura de fasole boabe (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

30.11.2010, 10:37

MotanLaOale 1

30.11.2010, 10:38

marieta 1

30.11.2010, 23:03

rocsi,motan la oale

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu praz si bors