Chiftelute din legume cu garnitura de fasole boabe (de post)

de marieta in Mancaruri de post, 29 Noi 2010 | 8960 vizualizari

 

de sezon!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei zuchini,
  • 3 cartofi potriviti,
  • 2 morcovi,
  • 4 catei de usturoi,
  • o ceapa potrivita,
  • 4 linguri de faina,
  • sare piper dupa gust si o lingurita de boia de ardei.
  • pentru garnitura:
  • 800gr fasole fiarta din conserva,
  • o ceapa,
  • o lingurita de boia dulce,
  • 2 lingurite de pasta de rosii,
  • putin marar
  • o cana de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din legume cu garnitura de fasole boabe (de post):

se curata se spala si se rad legumele pe razatoarea cu gauri mici.apoi se condimenteaza se amesteca cu faina si se fac chiftelute care se dau prin faina sau pesmet si se prajesc in ulei mult pana se rumenesc,apoi se scot pe servetele de hartie sa absoarba surplusul de ulei.intre timp se pregateste fasolea;se caleste ceapa taiata marunt se pune boiaua si pasta de rosii si o cana de apa.se lasa sa fiarba pana se inmoaie ceapa,apoi se pune fasolea si se mai da cateva clocote se condimenteaza dupa gust cu sare piper si marar.se servete alaturi de chiftelute!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din legume cu garnitura de fasole boabe (de post)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert clafoutis cu mere si stafide

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Ciorba de conopida cu carnati si smantana

ieri la 18:23

Paine la vas ceramic Crock Pot + focaccia

ieri la 17:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tagliatelle cu ton si hribi
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert clafoutis cu mere si stafide

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Ciorba de conopida cu carnati si smantana

ieri la 18:23

Paine la vas ceramic Crock Pot + focaccia

ieri la 17:44

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post: salata de cruditati si couscous (2 persoane)