Chiftelute din soia cu dovlecel

de anca_rm in Mancaruri de post, 30 Mar 2017 | 2138 vizualizari

 

O reteta cu produse vegetale, fara ulei sau alte grasimi.
Este o reteta perfecta pentru cei care tin post.
In loc de oua, am folosit fulgi de drojdie inactiva care sunt foarte bogati in proteine si vitamina B.
 Retete de post economice
 

 

INGREDIENTE

  • 100 gr soia granulata
  • 1 dovlecel mic
  • 1 lingura marar verde tocat
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 30 gr fulgi de drojdie inactiva
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din soia cu dovlecel:

Granulele de soia le-am pus la fiert in apa rece, cu putina sare si le-am lasat sa fiarba pentru aproximativ 15 minute. Le-am scurs de apa si le-am lasat sa se raceasca.


Dovlecelul l-am curatat de coaja si l-am razuit pe razatoarea mica. Am pus pe el, putina sare si l-am lasat sa stea. Cand lasa apa, il stoarcem bine.


Granulele de soia le-am pus intr-un robot de bucatarie si le-am macinat.


Intr-un bol, am pus granulele de soia macinate, dovlecelul razuit si stors bine de apa pe care o lasa, ceapa razuita pe razatoarea mica, mararul tocat marunt, usturoiul pisat si fulgii de drojdie. Am asezonat cu sare si piper si apoi am omogeniat totul foarte bine.


Mi-am pregatit o tava si am pornit cuptorul ca sa se incalzeasca la 180 grade C.


Din compozitie, am format chiftelute si le-am asezat pe tava tapetata cu hartie de copt.


Dam totul la cuptor si lasam cam 20 minute ca sa se rumeneasca usor.


Am scos tava din cuptor si am lasat chiftelutele sa se raceasca putin, apoi le-am luat de pe tava pe un platou.



Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din soia cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Valclaudia 1

31.03.2017, 18:40

aici e de mine.... ma asez la masa, sa stii!

mihaelar63 1

05.04.2017, 16:43

oanapl 1

06.04.2017, 15:58

De unde ai cumparat fulgi de drojdie inactiva?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

5498 puncte

Panacris

4570 puncte

mirela0911

2459 puncte

 Adi

2000 puncte

mihaelar63

1874 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Omleta cu leurda
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de post la cuptor